administ
Go
|
Bo "dieta niskowęglowodanowa musi być tłusta", a skoro tak, to tylko i jedynie Kwaśniewski!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może kto archiwum chce uzupełnić? Proszę:
Uprzejmie informuję, że Prezydium Zarządu Głównego Stowarzyszenia podjęło Uchwałę dotyczącą zmiany ceny miesięczników OPTYMALNI z lat 2011 i 2012. Zmianie ulega cena sprzedaży miesięcznika OPTYMALNI z roku 2011. Ustala się cenę 1,00 zł za jeden egzemplarz miesięcznika od stycznia do grudnia 2011 roku. Całkowity koszt rocznika 2011 wynosi 12 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Natomiast miesięczniki OPTYMALNI z roku 2012 będą sprzedawane w kwocie 2,80 za 1 egz. Całkowity koszt rocznika 2012 wynosi 33,60 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Jest również możliwość sprzedaży pojedynczych egzemplarzy miesięczników z 2011 i 2012 roku. Zamawiający będzie pokrywał koszt wysyłki wg obowiązującego cennika Poczty Polskiej. Pozdrawiam. Gosia Jany.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobra wiadomosc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo żal oddać taką dobrą gazetę tak po prostu na przemiał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dostałam już lipcowy numer miesięcznika. Jak przyjemnie mi się go ogląda i czyta (na razie tylko relację z Urodzin przeczytałam ) jak tyle w nim znajomych twarzy się uśmiecha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A juz miałem kupować, ale jak zdjęć nie ma, to co ja z treści zrozumiem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale PREZES jest, a jak jest, to musi i gazeta na 6+
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz jest okładka "owocowo-warzywna" jakby to było pismo dla wegetarian... ale dobrze, bo z obecnego bogactwa warzyw i owoców my też korzystamy, ale w optymalnych ilościach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Może kto archiwum chce uzupełnić? Proszę:
Uprzejmie informuję, że Prezydium Zarządu Głównego Stowarzyszenia podjęło Uchwałę dotyczącą zmiany ceny miesięczników OPTYMALNI z lat 2011 i 2012. Zmianie ulega cena sprzedaży miesięcznika OPTYMALNI z roku 2011. Ustala się cenę 1,00 zł za jeden egzemplarz miesięcznika od stycznia do grudnia 2011 roku. Całkowity koszt rocznika 2011 wynosi 12 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Natomiast miesięczniki OPTYMALNI z roku 2012 będą sprzedawane w kwocie 2,80 za 1 egz. Całkowity koszt rocznika 2012 wynosi 33,60 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Jest również możliwość sprzedaży pojedynczych egzemplarzy miesięczników z 2011 i 2012 roku. Zamawiający będzie pokrywał koszt wysyłki wg obowiązującego cennika Poczty Polskiej. Pozdrawiam. Gosia Jany.
Dlaczego powyższej, ważnej informacji nie zamieszczono w "Optymalni"? Pytanie do Przewodniczącego RN!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dlatego, że Miesięcznik ma cykl wydawniczy i jeśli jakiś pomysł pojawia się po zamknięciu numeru, to ukazuje się najpewniej w następnym numerze. A tu się to ukazało, bo Prezes prosił, aby opublikować jak najszybciej.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
A ja jakoś niefotogeniczny musi, albo ze skrzywioną gębulą, bo nigdzie mnie nie zamieścili... A może to są działania już na rzecz kampanii wyborczej; tak świetnie Optymalni reklamują swojego kandydata. Ps. Pozwalam sobie na tego typu wpisy, ponieważ gdzieś tu na Forum zadeklarowałeś swoje kandydowanie. A kandydat to już osoba publiczna i podlega demokratycznym osądom.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
A dlatego, że Miesięcznik ma cykl wydawniczy i jeśli jakiś pomysł pojawia się po zamknięciu numeru, to ukazuje się najpewniej w następnym numerze. A tu się to ukazało, bo Prezes prosił, aby opublikować jak najszybciej. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Osobiście wydałem polecenie, aby mojej facjaty nie publikować w Miesięczniku, abym po Włocławku mógł się poruszać swobodnie. Nie lubię, jak się za mną oglądają, albo co gorsza żądają "leczenia" na ulicy! Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Ps. To już nic nie rozumiem. Jak chcesz wygrać wybory, skoro nie chcesz się dać poznać?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wyborcom powinna wystarczyć "świadomość"... ... istnienia. .. Ps. To już nic nie rozumiem...
Gdzieś już o tym czytałem, albo to takie "deja wu".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To, że mam "zarezerwowane" miejsce, nie oznacza jeszcze, że zdecydują się na kandydowanie, bo do Brukseli daleko, a jeśli się jednak zdecyduję, to cały nr Optymalni może być temu poświęcony w stosownym czasie i zależnie od potrzeb. Ale póki nie ma decyzji mojej (wyłącznie) - ja o tym samodzielnie zdecyduję - nie ma sprawy. Tak jak z rzekomym "powołaniem zespołu parlamentarnego"... Nagadało się, zmitrężyło czasu i nic, tylko "prawo zwłoki"...
|
|
|
|
|
|
|
|