Autor
|
Wtek: Miesięcznik "Optymalni" (Przeczytany 687269 razy)
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
To, że mam "zarezerwowane" miejsce, nie oznacza jeszcze, że zdecydują się na kandydowanie, bo do Brukseli daleko, a jeśli się jednak zdecyduję, to cały nr Optymalni może być temu poświęcony w stosownym czasie i zależnie od potrzeb. Ale póki nie ma decyzji mojej (wyłącznie) - ja o tym samodzielnie zdecyduję - nie ma sprawy. Tak jak z rzekomym "powołaniem zespołu parlamentarnego"... Nagadało się, zmitrężyło czasu i nic, tylko "prawo zwłoki"... To przepraszam, nie ma sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Wyborcom powinna wystarczyć "świadomość"... ... istnienia. .. Ps. To już nic nie rozumiem...
Gdzieś już o tym czytałem, albo to takie "deja wu". Radzio, JUŻ ROZUMIEM! Kto pyta dostaje odpowiedzi!
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Tak sobie tera rozmyślam , bo jestem w trakcie zakładania tzn teraz tojuż konfigurowania facebuka ;)prawie żew celach czysto zarobkowych ... Bo jakoś do pokazywania filmówz tańczącymi czy pierdzącymi psami nigdy nie byłomi po drodze i zacząłem sobie dodawac tak dla draki jakieś filmy ,ksiązki na koncie , grupy , polubienia i inne obnażające przed CIA duperele ... I tak : Życie bez pieczywa - obecne .... Jakieś taubsy i inne też full , bieganie na bosaka , wszelkie siłówki ..... ... a optymalne bractwo milczy .... jakiś jeden fanpage znalazłem ,nie wiem może ktośmanamiar na większy , ale szkoda że nie ma tam jednego wielkiego fanpage optymalnego na cały .... świat ? Zawsze a nóż o czymś można by się dowiedziec , ktos mógłby sięzaszczepic tłustym jadłem w proporcji ... ktosby sięwyleczyłz przeklętego choróbska .... Wiem , wiem , jest forko , są książki , i klienci do wyzdrowienia też są zawsze ... ale czy nie warto byłoby zaistniec w "drugim świecie" ? Bo tam i tacy co biegają zimą po sniegu na bosaka i tacy co trzymają pilota ,piwko i papcie z zadkiem w fotelu .... i wszyscy się znają ..... Dobra hejtujcie ....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wyborcom powinna wystarczyć "świadomość"... ... istnienia. .. Ps. To już nic nie rozumiem...
Gdzieś już o tym czytałem, albo to takie "deja wu". Radzio, JUŻ ROZUMIEM! Kto pyta dostaje odpowiedzi! Dlatego ważne jest dobrze sformułować pytanie- skoro brak pewności. Dobre pytanie, trudna odpowiedź. Złe pytanie, odpowiedź prosta. I istotne- brak odpowiedzi, to też podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak sobie tera rozmyślam , bo jestem w trakcie zakładania tzn teraz tojuż konfigurowania facebuka ;)prawie żew celach czysto zarobkowych ... Bo jakoś do pokazywania filmówz tańczącymi czy pierdzącymi psami nigdy nie byłomi po drodze i zacząłem sobie dodawac tak dla draki jakieś filmy ,ksiązki na koncie , grupy , polubienia i inne obnażające przed CIA duperele ... I tak : Życie bez pieczywa - obecne .... Jakieś taubsy i inne też full , bieganie na bosaka , wszelkie siłówki ..... ... a optymalne bractwo milczy .... jakiś jeden fanpage znalazłem ,nie wiem może ktośmanamiar na większy , ale szkoda że nie ma tam jednego wielkiego fanpage optymalnego na cały .... świat ? Zawsze a nóż o czymś można by się dowiedziec , ktos mógłby sięzaszczepic tłustym jadłem w proporcji ... ktosby sięwyleczyłz przeklętego choróbska .... Wiem , wiem , jest forko , są książki , i klienci do wyzdrowienia też są zawsze ... ale czy nie warto byłoby zaistniec w "drugim świecie" ? Bo tam i tacy co biegają zimą po sniegu na bosaka i tacy co trzymają pilota ,piwko i papcie z zadkiem w fotelu .... i wszyscy się znają ..... Dobra hejtujcie .... To co napisałeś w kierunku bractwa ja zrozumiałem tak- "Dałbym, ale boję się nieco, bo to i zapłata za dobro niepewna- bo co w zamian i garnąć jak ćmy do ognia się zaczną i z wdzięczności samej nie da się wyżyć i pazerni tacy, że aż bardzo i ... w ogóle hejtujcie ".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Może kto archiwum chce uzupełnić? Proszę:
Uprzejmie informuję, że Prezydium Zarządu Głównego Stowarzyszenia podjęło Uchwałę dotyczącą zmiany ceny miesięczników OPTYMALNI z lat 2011 i 2012. Zmianie ulega cena sprzedaży miesięcznika OPTYMALNI z roku 2011. Ustala się cenę 1,00 zł za jeden egzemplarz miesięcznika od stycznia do grudnia 2011 roku. Całkowity koszt rocznika 2011 wynosi 12 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Natomiast miesięczniki OPTYMALNI z roku 2012 będą sprzedawane w kwocie 2,80 za 1 egz. Całkowity koszt rocznika 2012 wynosi 33,60 zł + koszt przesyłki 13 zł (paczka). Jest również możliwość sprzedaży pojedynczych egzemplarzy miesięczników z 2011 i 2012 roku. Zamawiający będzie pokrywał koszt wysyłki wg obowiązującego cennika Poczty Polskiej. Pozdrawiam. Gosia Jany.
A jak jest w przypadku zamawiania w wersji elektronicznej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, nie ma nic gorszego niz niedoinformowany potencjalny kandydat na europosla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale wszechwiedza strasznie nudna jest, bo jakże to tak wiedzieć wszystko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Straciło by się radość życia Można to jakoś sprawdzić. Ale wszechwiedza strasznie nudna jest, bo jakże to tak wiedzieć wszystko! Albo to. P.s. A mieć wszystko też jest nudne?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To, że mam "zarezerwowane" miejsce, nie oznacza jeszcze, że zdecydują się na kandydowanie, bo do Brukseli daleko, a jeśli się jednak zdecyduję, to cały nr Optymalni może być temu poświęcony w stosownym czasie i zależnie od potrzeb. Ale póki nie ma decyzji mojej (wyłącznie) - ja o tym samodzielnie zdecyduję - nie ma sprawy. Tak jak z rzekomym "powołaniem zespołu parlamentarnego"... Nagadało się, zmitrężyło czasu i nic, tylko "prawo zwłoki"... Nie żebym się czepiał, ale ja również samodzielnie zdecyduję kto ma być tym moim jedynym wybrankiem- czyli posłem. A w kwestii nadrabiania zmitrężonego czasu- na przykład, to mój Poseł ma łatwe zadanie. Na samym wstępie. http://www.youtube.com/watch?v=QqvtSA3RiFQP.s. A! Przypomniałem sobie. Misję mam, ale i czasu sporo! "Kombinuję" jak nieco młodszych- nasz MariuszM na przykład - do bez wątpliwości aktywnego i w dodatku s a m o d z i e l n e g o sposobu głosowania jednak namówić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mieć wszystko też jest nudne? No pewnie, bo to marność jest
|
|