|
administ
Go
|
Ciekawe jak tam wczoraj wypadł Festyn w Ostrowie? Heniu napisałbyś coś... Prezes przemawiał ze sceny?
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
Bardzo ładnie.Święto plonów Województwa Wielkopolskiego,zorganizowane przez Wielkopolską Izbę Rolniczą.Prezesem Izby jest poseł na Sejm obecnej kadencji Piotr Walkowski z PSL.Rozdaliśmy około 1000 archiwalnych miesięczników "OPTYMALNI",ulotek reklamowych,wiatraczków przygotowanych specjalnie na to i inne i takie spotkania.Kolejka osób do naszego stoiska była większa momentami niż za karkówką z grila.Opis i zdięcia w październikowym wydaniu miesięcznika "OPTYMALNI".
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
Prezes oczywiście przemawiał ,jak na prezesa przystało.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie! Gratulacje dla organizatorów i uczestników z OSO, za świetne zaprezentowanie Stowarzyszenia! Świetnie, że będzie relacja w Miesięczniku OPTYMALNI!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie akcje są potrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe po co? Strona Stowarzyszenia nie działa już n-ty dzień i nikt się tym nie interesuje, a ja czekam, kiedy naprawią. Konto w widocznym miejscu na stronie już drugi, albo nawet trzeci rok się ma pojawić! Ale nie jest źle, nie ma co narzekać, bo przynajmniej Miesięcznik jest na 6+!
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
Po pierwsze nie szkodzić-strona nie działa z przyczyn niezależnych od STOWARZYSZENIA OSO robimy wszystko żeby było też na 6+
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
robimy wszystko żeby było też na 6+
I o to chodzi! Oby się udało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby to nie cezura działała...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Już działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo on na doczepkę jest
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2883
|
I znów można oglądać posła Walkowskiego, tylko dlaczego ten w czerwonym krawacie nic nie powiedział? Powiedział, powiedział tylko wyglada mi to na jakieś "cięcie". Ale najważniejsze, że Prezes nie został "wycięty"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
MIĘDZY NAMI - Wycieczka do Szwajcarii Zacznę może od nadmienienia, iż jestem aktywną uczestniczką Forum dr. Kwaśniewskiego na stronie internetowej http://forum.dr-kwasniewski.pl/ . Jakież było moje wielkie zdziwienie, gdy znalazłam na nim w maju br. takie słowa: "Na podstawie wielomiesięcznych obserwacji forum przez grono uczestników z Polski i Szwajcarii, jednogłośnie wybraliśmy tegoroczną Laureatkę Konkursu 2013 na Najdzielniejszego Uczestnika Forum Doktora Jana Kwaśniewskiego. Jest nią internautka o imieniu "Renia". Nagrodą jest oczywiście kilkudniowa wycieczka do Szwajcarii dla dwóch osób, szczegóły do uzgodnienia. W programie przejażdżka pociągiem Glacier Express przez górskie szczyty na trasie Chur - Zermatt. Ponadto zwiedzanie Zurychu, Lucerny, Lozanny i Genewy, zamków w Lenzburg i Rapperswil oraz inne atrakcje". Była to inicjatywa Pani Zofii Kuzioła z Zurychu. Nie spodziewałam się takiego wyróżnienia ani żadnego innego. Co prawda dr Kwaśniewski pisał, że "Nagrody będą wielkie", ale ja na żadne osobiste korzyści nie liczyłam. A jednak stało się… Po uprzednim telefonicznym ustaleniu wszelkich szczegółów z Panią Zosią, wybrałam się w podróż do Szwajcarii z moim 13-letnim synem Oliwierem - w dniu 12 sierpnia br. Podróż rozpoczęliśmy pociągiem pośpiesznym z Wejherowa do Warszawy, skąd wylecieliśmy polskim samolotem linii LOT bezpośrednio do Zurychu. (…) Regina Ciereszko Więcej – w październikowym numerze miesięcznika „Optymalni” No proszę! Już jest relacja...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aaaaa, to może o to DarioRoninowi chodziło?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znaczy sie o co? Ze nie wygral?
|
|