Gavroche
|
Znaczy sie o co? Ze nie wygral?
No. A powinien, bo poziom pierwsza klasa!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A, no powinien, powinien, dzielnie walczyl z brakiem empatii i poziomem niewrazliwosci. Moze jakas Darwin Prize chociaz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jeszcze nie dostałam Miesięcznika... Pewnie jest wiatr od morza i tutaj dłużej idzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A, no powinien, powinien, dzielnie walczyl z brakiem empatii i poziomem niewrazliwosci. Moze jakas Darwin Prize chociaz?
Wacław za zwiększenie liczby wejść na Forum też mógłby być wyróżniony. Imię Admina rozsławia na różnych blogach i forach...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No, no. Bywa się w świecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ja wczoraj w empiku kupiłam - ale jakoś tym razem dużo go było całe 5 sztuk (wcześniej było tylko 2 egzemplarze zamawiane)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że trend ma odpowiedni kierunek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
i jaki wysoki
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
i jaki wysoki "Na oko" 185 cm... A na miarę to nie mam pojęcia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Ty Renia do Sejmu też na gęsinę jedziesz w tym roku?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo. To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Ty Renia do Sejmu też na gęsinę jedziesz w tym roku? Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze coś takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo. To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej... faktycznie Nie zauważyłam... Ale dobra jest taka informacja dla osób, które nie mają pojęcia co znaczy "Optymalni"... Jeśli ktoś będzie szukał poradnika o zdrowym odżywianiu, to prędzej się skusi...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Gratuluję Reniu !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze co¶ takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto? No jak, gdzie, kiedy i co? Na Wiejskiej, na święto gęsiny i spotkanie połączone z konferencją prasową... Ale nie wiem, czy się wybiorę, bo ponoć Warszawka zakorkowana i fotoradarów dużo! Zarząd OSO i nasi eksperci na pewno godnie nas zaprezentują.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję Reniu ! Czego?
|
|