renia
|
Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze co¶ takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto? No jak, gdzie, kiedy i co? Na Wiejskiej, na święto gęsiny i spotkanie połączone z konferencją prasową... Ale nie wiem, czy się wybiorę, bo ponoć Warszawka zakorkowana i fotoradarów dużo! Zarząd OSO i nasi eksperci na pewno godnie nas zaprezentują. A wiesz kiedy ta uroczystość ma się odbyć?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiem, ale nie wiem jaka pogoda będzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Czego? Rolling Eyes Yyy , ee no wycieczki przecież Czy ja już niedomagam umysłowo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie? Loki chyba wyraznie powiedzial
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Najśmieszniejsze jest to, że mówią, że ta gęsina jest zdrowa, bo chuda... A ona jest taka chuda jak parówki albo żółtka, a do tego cholesterolu i nasyconych kwasów tłuszczowych ma od metra! A jak się ją po upieczeniu podleje wytopionym tłuszczem (mniam!!!), to chudojadki mogą dostać torsji po zjedzeniu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak się ją po upieczeniu podleje wytopionym tłuszczem (mniam!!!), to chudojadki mogą dostać torsji po zjedzeniu! Ale nie muszą się przejmować, bo to typowe objawy zatrucia tłuszczem pokarmowym występujące u trawożernych!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czego? Rolling Eyes Yyy , ee no wycieczki przecież Czy ja już niedomagam umysłowo OK, OK... ale to już sporo wody upłynęło...ale serdeczne dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo. To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej... faktycznie Nie zauważyłam... Ale dobra jest taka informacja dla osób, które nie mają pojęcia co znaczy "Optymalni"... Jeśli ktoś będzie szukał poradnika o zdrowym odżywianiu, to prędzej się skusi... ja też nie zauważyłam to hasło bardziej mi się podoba od nic nie mówiącego "miesięcznik na 6+" najwyraźniej coraz gorzej widzimy Reniu!! za mało wit A.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tak myślisz? Ale, że Pan Marek .ładnie się prezentuje to zauważyłam... nie jest jeszcze z moim wzrokiem tak źle... a widzisz! no tak - wszystko jasne to przez Pana Marka - stanowczo nie powinno być go więcej na okładce jak ma być widoczne hasło Admin o haśle, a mu p Panu Marku. W rezultacie i panów i panie przyciąga okładka
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardziej rzucają się w oczy zdjęcia niż litery...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja już dawno nie miałem w rękach miesięcznika Optymalni, coś za rzadko EMPiK odwiedzam
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poczekam aż będzie w formie elektronicznej, to odrobię zaległości
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Poczekam aż będzie w formie elektronicznej, to odrobię zaległości o a to nie wychodzi równolegle z drukowaną - wersja elektorniczna. aż się zdziwiłam
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Coś się zacięło, ale pewnie wezmą to pod uwagę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem zachwycona nowym numerem "Optymalni". Tyle wydarzeń, tyle uśmiechniętych buzi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A działo się i dziać się będzie.
|