|
|
MariuszM
Go
|
sumienie i pewne zasady moralne nie pozwalają. Panie co robić, co począć.....? Taki kraj, tu się pije. Życie to picie, a robota to głupota ;P
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mariusz gratulacje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też gratuję. Reprezentuj tam godnie grupę POK (Polskich Optymalnych Kulturystów)...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I często pokazuj plecy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Polsce, to do nie dawna plecy, to podstawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I to jest piękne, a tak straszyli niektórzy tym internetem, że ludzie będą się od siebie oddalać, a jest dokładnie odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pojęcie sensu i bezsensu jest bardzo subiektywne i zależy od punktu odniesienia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pytam, bowiem błądzę. Gdyż "równaj do Prawego" to mój punkt odniesienia, a tego w necie- dostrzegam- nieco brak, albo rozumiany jest wspak. Natomiast sens i bezsens, to jest domena wiary, a "zależność" z kolei, to zwrot trybu niewolniczego jest. Net, netem ale w Miesięczniku przyczółek można by poczynić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pytam, bowiem błądzę. Gdyż "równaj do Prawego" to mój punkt odniesienia, a tego w necie- dostrzegam- nieco brak, albo rozumiany jest wspak. Natomiast sens i bezsens, to jest domena wiary, a "zależność" z kolei, to zwrot trybu niewolniczego jest. Net, netem ale w Miesięczniku przyczółek można by poczynić. Poczyń, skoro można by
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jak zwiększę poczytność miesięcznika, to kto będzie w stanie się ze mną podzielić-... Może już z najbliższym numerem.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Kolejny raz mam wrażenie, że ktoś mnie podsłuchuje, bo ilekroć pojawia się jakiś temat w moich rozmowach ze znajomymi na temat jakichś chorób, to następnego dnia dostaję wychodzi miesięcznik z artykułem o tym (Hashimoto, wcześniej np. Rotawirusy). Strach się odzywać
|
|
|
|
|
|
|
|