|
Gavroche
|
Mnie też nasłuchują, ale przestałem się odzywać. Sprytne. Migasz?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Migam się jak tylko mogę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Migam się jak tylko mogę. Mało węgli zjadasz Im więcej węgli, tym większa ochota na niemiganie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niemożliwe , a ile to jest mało węgli?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niemożliwe , a ile to jest mało węgli? Nie wiem ile dla Ciebie. Zobacz na racje niewolników i na dietę tytanów pracy - Azjatów Ja im mniej węgli zjadam, tym mniej pomagam pracownikom
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Naturalne zboczenie takie bo z annałów węglowodanowych wynikałoby iż nie brakuje. Chyba że...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
,bo weglowodany nie sa takie zle,jak je niektorzy 'maluja'. Dlatego na teraz weszlo trio glukoza sacharoza laktoza i skrobia-rozne zrodla Ww;) cos dla watroby i miesni i mozgu? Wyszlo 7 szczesliwych nalesniczkow smietankowych z 3 jajkow
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niemożliwe , a ile to jest mało węgli? Nie wiem ile dla Ciebie. Zobacz na racje niewolników i na dietę tytanów pracy - Azjatów Ja im mniej węgli zjadam, tym mniej pomagam pracownikom Mniej pomagasz, bo rzadziej z nimi bywasz. Wkrótce staniesz się dla nich zaledwie myślą, a dla wierzących może już tym... no... co w Panteonie znudzony przesiaduje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niemożliwe , a ile to jest mało węgli? Nie wiem ile dla Ciebie. Zobacz na racje niewolników i na dietę tytanów pracy - Azjatów Ja im mniej węgli zjadam, tym mniej pomagam pracownikom Mniej pomagasz, bo rzadziej z nimi bywasz. Wkrótce staniesz się dla nich zaledwie myślą, a dla wierzących może już tym... no... co w Panteonie znudzony przesiaduje. No rzadziej, teraz jak mi tylko jedna lokalizacja została, to już całkiem się nie chce... Bo najlepsza jest nuuuudaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
DOstarczą Ci rozrywki, kiedy się ŻO zainteresują. Jeśli. Jeśli się dowiedzą. Prędzej LCHF przejdzie przez ucho igielne...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli się od Ciebie DOwiedzą, to... skończę swoje morały. I zajmę się należną wszystkim Ziemianom nuudą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli się od Ciebie DOwiedzą, to... skończę swoje morały. I zajmę się należną wszystkim Ziemianom nuudą. Dietetycznie mam ich gdzieś. Ciebie też To zdrowszy kierunek niż Twoje dziamganie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Twój wybór i Twój wyścig o "zdrowsze". Mógłbyś jedynak chociaż nie przeszkadzać, to o wiele zdrowsze, choć z pewnością nie dla Ciebie. Mój Ty silnoręki Janosiku zawoalowany i nie dziamgający o niczym.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Twój wybór i Twój wyścig o "zdrowsze". Mógłbyś jedynak chociaż nie przeszkadzać, to o wiele zdrowsze, choć z pewnością nie dla Ciebie. A tego akurat obiecać nie mogę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|