Ewa
Go
|
Ja tam w każdej chwili mogę się zaprezentować na początek w 10-ciu godzinnych odcinkach programu telewizyjnego, bo ludziska przestali czytać, a tylko gapić się lubią. Jest tylko kilka ale... I program musi być autorski... Tomek, to musiałbyś jeszcze tyłek pokazać, bo cycków to ty nie masz
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tam w każdej chwili mogę się zaprezentować na początek w 10-ciu godzinnych odcinkach programu telewizyjnego, bo ludziska przestali czytać, a tylko gapić się lubią. Jest tylko kilka ale... I program musi być autorski... Smazenie na smalczyku roslinnym, kanapki z margaryna Benecol polecana przez Polskie Towarzystwo Badan nad Miazdzyca...pole do popisu jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja tam w każdej chwili mogę się zaprezentować na początek w 10-ciu godzinnych odcinkach programu telewizyjnego, bo ludziska przestali czytać, a tylko gapić się lubią. Jest tylko kilka ale... I program musi być autorski... Tomek, to musiałbyś jeszcze tyłek pokazać, bo cycków to ty nie masz Mierna skuteczność.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko ci się gapią.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Sempiterna... sempiterna...? aaaa! wieczne poważanie
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W poważaniu co się odwlecze, to nie uciecze.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
No właśnie, a mogłem napisać wprost - "w dupie", ale niektórzy zaraz by zrozumieli i się obrazić mogli! Choć nie miałem takiego zamiaru... Ja tam lubię prostych chłopaków. Sepitermy nie umiem sobie inaczej wyobrazić niż w koronkach
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Znalazłam w starej szafie wachlarz i mam już 4litery na każdą okazję. Zrobiłabym dziś korektę na "gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znalazłam w starej szafie wachlarz i mam już 4litery na każdą okazję. Zrobiłabym dziś korektę na "gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę" ..."zaczynają się pośladki". Słabo 1:0 dla dyrcia
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Radziu, nie można tak odwlekać, bo to może się źle skończyć dla głębokiego poważania
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radziu, nie można tak odwlekać, bo to może się źle skończyć dla głębokiego poważania Brak danych.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
..."zaczynają się pośladki". Słabo 1:0 dla dyrcia Znowu trudne słowo dyrcia, dyrcio, dyrć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
..."zaczynają się pośladki". Słabo 1:0 dla dyrcia Znowu trudne słowo dyrcia, dyrcio, dyrć? Dyreć
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ej, jesteś pewny, że dyreć jest optymalnie?
|
|
|
|
|
|
|
|