administ
Go
|
Za darmochę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To kupuję...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Płytka, czy trelinka, ważne aby równo było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...nawet kostka brukowa ujdzie w tłoku...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I niedobry jest cukier w kostkach...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Temu z wątku muzycznego by się przydał...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to nie jaki fotomontaz?
PO czemu? Bo wszystko z yt to fotomondaz To pewnie grubasy same ale fotoszopem odchudzone
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Oni uważają, że sami młodzi, szczupli i zdrowi powinni przechodzić na DO. A tacy to mają w nosie diety. Najwyżej to tak dla mody sałatki warzywne wsuwają... Na DO przechodzą głównie osoby, którym lekarze konwencjonalni nie bardzo potrafią pomóc...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Terapia jądrowa to jej to...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Renia. Srebro koloidalne w polaczeniu ze swiezym cynamonem, bazylia, czosnkiem i zmielona sruta B17 ma efekt synergiczny. To potwierdzone, ze efekt moze przejsc najmielsze oczekiwania. Nalezy pamietac zeby nie bac sie bialka i spozywac go w ilosci 200g na dobe, bo wtedy organizm popadnie w homeostaze i nadmiar przerobi na weglowodany. Wg formuly 4S zjedzenie 199g weglowodanow zabezpieczy potrzeby organizmu a nadmiary przetworzy na bialko powodujac efekt perpetuum mobile. Nie przejadac sie tlusczem. Takie sa fakty i optymalni im nie zaprzecza choc uwielbiaja oni bajki o czerwonym kapturku :hah:
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, czemu nie piszesz, że dziś marcowi OPTYMALNI dotarli na Pomorze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A dostałam, dostałam... ale jeszcze nie miałam czasu dokładnie ich przejrzeć, nie mówiąc już o czytaniu. Ogłoszenie o Ostrzycach jest a czas na wpłatę...tylko do poniedziałku... trochę przesadziliśmy z tym terminem, za krótki... ale wiosna się zbliża i przesadzanie jest na czasie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do poniedziałku, to bardzo dużo czasu jest...
|
|
|
|
|
|
|
|