Zyon
|
Twój trud nie idzie na marne... dopasowałeś coolesia do chomąta, a nie odwrotnie... Wlasnie tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Słuchajcie, czy można jakoś zrobić (nie wiem kto, może administrator strony OSO Jaworzno) aby wchodząc na ta stronę http://optymalni.org.pl/index.php?dzial=gazeta&idart=968z przeglądarki "google chrome" nie było ostrzeżenia przed złośliwym oprogramowaniem i o możliwości zainfekowania swojego komputera, o stratach finansowych i o utracie danych... I wejściu na własne ryzyko... Jak można tego ostrzeżenia się pozbyć? Na pewno sporo osób przez to tam nie wchodzi...Ja początkowo też nie wiedziałam, że można ten komunikat ominąć i wejść...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To na pewno problem google chrom? Z firefoxa i internet explorera u mnie nic nie wyskakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może Twój program antywirusowy jest nadaktywny?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To na pewno problem google chrom? Z firefoxa i internet explorera u mnie nic nie wyskakuje. Nie. Od każdego z tej przeglądarki nie da się wejść inaczej jak na własne ryzyko, a to jest dość powszechnie używana przeglądarka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchajcie, wszelkie zmiany na stronie OSO są chyba niemożliwe, bo trzy lata już zamieszczają nr konta w widocznym miejscu i... I ten Walkowski co gada po każdym przewinieciu strony! Dobrze gada, niech gada...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam wyłączyłam głos i jest spoco...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchajcie....
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Łatwo się mówi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że nie można komputera zaszczepić przeciw wirusom...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jakżeż nie! Krytyczne poprawki się to nazywa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli to ostrzeżenie nie u wszystkich co korzystają z google chrome się pokazuje? Tylko wtedy gdy się nie ma aktywnej zapory antywirusowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli to ostrzeżenie nie u wszystkich co korzystają z google chrome się pokazuje? Tylko wtedy gdy się nie ma aktywnej zapory antywirusowej?
A to akurat mnie nie dotyczy, bo mam win8.1Up.1 64x i porządną przeglądarkę - IE11...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiadomo, że Ty zawsze masz wszystko naj...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ej, tam zaraz wszystko "naj..." Teraz Widowsy nowe za darmochę dają, to biorę. Gdzieś czytałem dziś, że win 9 też może będzie za darmo!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|