|
Gavroche
|
Adaś z dobrychdzieci, co teraz pisze u Mistrza, odkrył, że z chlebem też proporcja wyjdzie, dlatego Kwaśniewski nie potrzebnie we łbach miesza ludziskom. I tak to się ta nieszczęsna dieta biedakom kitłasi. Żrą zakazane i się później dziwują, że "szkodzi"! Sam je płatki owsiane Oczywiście on wie co robi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dieta obfitująca w węglowodany powoduje nadwagę, cukrzycę i zawały serca (Treutwein, 2008) Wlasnie w sobote skonczylem czytac nastepna ksiazke tego kolesia, dosc zaskakujace wnioski on wysuwa i propozycje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A tego nie wiem, ponieważ nie pijam alkoholu... Jedynie piwo bezalkoholowe...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wrześniowy numer dostałam. Jest tam fajny przepis na golonkę faszerowaną... Nie czytałam go jeszcze, ale okładka super...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto się czubi... Fajny ten periodyk? Kiedyś na wakacjach kupiłem Optymalnych i Optymalnik, bo nie czaiłem różnicy i oba takie se...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten bardziej se splajtował, a ten lepszy zwiększa nakład. A ponoć miało być odwrotnie ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ten bardziej se splajtował, a ten lepszy zwiększa nakład. A ponoć miało być odwrotnie ... Owszem, to nawet zabawne Nie uważacie jednak, że "Optymalni" promuje jakieś wynalazki i odjeżdża trochę od tego, co istotne? To pytanie, nie zarzut
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kto się czubi... Fajny ten periodyk? Kiedyś na wakacjach kupiłem Optymalnych i Optymalnik, bo nie czaiłem różnicy i oba takie se... Gdzieś dostał do kupienia "Optymalnik"? I z którego roku on był?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten bardziej se splajtował, a ten lepszy zwiększa nakład. A ponoć miało być odwrotnie ... Owszem, to nawet zabawne Nie uważacie jednak, że "Optymalni" promuje jakieś wynalazki i odjeżdża trochę od tego, co istotne? To pytanie, nie zarzut Jakie wynalazki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gdzieś dostał do kupienia "Optymalnik"? Stawiam na skup makulatury...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajny ten periodyk?
Ja w kazdym wydaniu znajdę coś dla siebie ważnego, przydatnego...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakie wynalazki... Może "golonka faszerowana"? Ale chyba raczej nie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzieś dostał do kupienia "Optymalnik"? Stawiam na skup makulatury... Pewnie w jakimś prestiżowym antykwariacie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|