Ewa
Go
|
Dzisiaj znalazłam twój stary post, Renia. Pisałaś o objawach nadmiaru białka i niedoboru węgli. Objawy te same, co przy zatruciu rtęcią [tez ktoś wypisał]
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Chleb ze szmalcem, albo margaryną i dżemem. Koniecznie słodka herbata. I tak trzy razy dnia. A jak jeszcze będą się ociągać z jedzeniem to tylko suchy chleb i woda. Zaraz się kręgosłupy wyprostują. No właśnie. Chyba im za dobrze
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj znalazłam twój stary post, Renia. Pisałaś o objawach nadmiaru białka i niedoboru węgli. Objawy te same, co przy zatruciu rtęcią [tez ktoś wypisał]
Ciekawe to... Ja te objawy skądś skopiowałam, już nie pamiętam skąd... Ale niedobór węglowodanów objawia się podobnie jak nadmiar białka. Nadmiar białka podobnie jak jego niedobór... i bądź tu człowieku mądry. Przy chorobie, i niewiadomego pochodzenia dolegliwościach, bez lekarza ani rusz...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chleb ze szmalcem, albo margaryną i dżemem. Koniecznie słodka herbata. I tak trzy razy dnia. A jak jeszcze będą się ociągać z jedzeniem to tylko suchy chleb i woda. Zaraz się kręgosłupy wyprostują. No właśnie. Chyba im za dobrze Jak się które z nich ożeni, to się mu odmieni...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Chleb ze szmalcem, albo margaryną (masłem) i dżemem. Koniecznie słodka herbata. I tak trzy razy dnia. Aż mi się przypomniała pierwsza klasa podstawówki. Chlebek lub bułeczka z masełkiem i dżemikiem. <3 Albo miodzikiem. <3 Albo ze smalcem. <3 Albo z masłem i nutellą. <3 Albo z samym masłem i solą. <3 do tego nieodzowna herbatka z dwoma czubatymi łyżeczkami cukru. <3 Dobrze, że cały dzień ganiałem za piłką albo rzucałem kamykami... w kolegów. ;D Ten, co miał jako jedyny z klasy komputer w domu, dużo w domu siedział i... duży był. Masywny. Z brzuszkiem. O dziwo go lubiłem, interesowało mnie to, co opowiada o komputerze.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Renia, pamiętaj, jak będziesz je głodziła, daj im trochę cukru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też super niania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też super niania... Ale Ewa masz rację, przy głodówkach trochę węglowodanów powinno być...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To co to za głodówka, sama woda już nie wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To co to za głodówka, sama woda już nie wystarczy? Smakowa musi być
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak zejść, to ze smakiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy "bułka tarta" jest może z optymalnego wypieku i wtedy nie powinno to mieć specjalnego znaczenia? W przepisie nie znalazłem wzmianki o tym. Dot. przepisu: "kotleciki mielone z brokułami", zamieszczonego w październikowym numerze Miesięcznika.
|
|
|
|
|
|
|
|