Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wszystko pomaklaczyłeś! Myli się Kwaśniewski! A Adaś jest nieomylny, bo mu jaja przesłaniają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka...
A my mamy...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jedna z Pań, z naszego Pomorskiego Oddziału, mówiła na ostatnim spotkaniu, że kilkanaście lat temu dowiedziała się po badaniach, że ma guzy na piersi i na macicy. Miała mieć wykonywane biopsje w celu sprawdzenia, czy te guzy mają charakter złośliwy. Bała się, i diagnozy i samego badania, aby czasem guzów łagodnych przez to nie uzłośliwić. Dowiedziała się skądś o dr Kwaśniewskim (oczywiście nie była wtedy na DO) i otrzymała nr telefonu do Doktora. Zadzwoniła niezwlocznie. Telefon odebrała Pani Krystyna (Żona Doktora). Spytała się o co chodzi, czy może sama pomóc, bo Doktora nie ma w domu. Znajoma opowiedziała o wszystkich swoich obawach, A Pani Krystyna poleciła jej DO, ze szczególną redukcją węglowodanów. Znajoma przez 3 miesiące stosowała DO, ale węglowodanów nie jadła wcale, tak się ich bała. Nie czuła się przy tym najlepiej, ale badanie po tym czasie wykazało całkowitą remisję guzów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to strasznie dawno musiało być!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
15 lat na pewno... Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie to się dowiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nie masz dokumentacji medycznej, to oczywiste!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie takie "cudowne" ozdrowienia w dużej ilości widziałem ... A co? Nie wierzysz mi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysłałam ją parę lat temu do OSO...
Po jednej z Konferencji w Ciechocinku proszono o to, aby przesyłać dokumentacje medyczne z wyleczeń. Nie pamiętam czy to dr Płowecka o to prosiła, czy ktoś inny...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie takie "cudowne" ozdrowienia w dużej ilości widziałem ... A co? Nie wierzysz mi? Na słowo? Bez papierów i stempli okrągłych i prostokątnych, czarnych i czerwonych?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U Kwaśniewskiego w literaturze można znaleźć badania amerykańskich naukowców, że żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka, no ale to z Hameryki... A do tego Kwaśniewski podaje, że żółtka najszybciej powodują miażdżycę, ale i najszybciej leczą ową, w ściśle określonych warunkach, więc się myli, bo sam sobie przeczy... Przekorny Gosc
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
znaczy przezorny
|