Autor
|
Wtek: Miesięcznik "Optymalni" (Przeczytany 686753 razy)
|
Gavroche
|
Koło wynalazł sawant, który nie umiał skserować podcierania tyłka, ale był świetny z geometrii Jak powiedziałem samodzielne myślenie jest cechą wrodzoną
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kulami, jeśli już Bo kula jest dla bryły optimum energetycznym w polu grawitacyjnym
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W trybie niewolniczym cały wysiłek skierowany jest w kierunku: -"Aby być, trzeba mieć", a dla sprawdzenia poprawności tej, wrytej w zniewolone mózgi, tezy jest jej odwrotność:- "Aby mieć, trzeba być". Ot, cała durna logika. Przy homeostazie zapis jest bardziej prosty:- "Aby być, wystarczy być" i dlatego właśnie jestem- za darmola. Bez związku z powyższym, za to ze związkiem z tytułem wątku. Bardzo fajny artykuł "wypaczyłem", według mnie o tyle kontrowersyjny, że autor wspomina w nim o Niezależnej TV. Rozumiem słowo niezależna i kojarzy mi się ono ze słowem piracka, ponieważ posiadając koncesję na nadawanie zwrot "niezależna" użyty w nazwie jest nieco na wyrost i stanowi bardziej "chłyt maketingowy", niż odzwierciedla rzeczywistość. Ponadto podrażnia mą jaźń ta chęć wiązania prostej przecież i przyziemnej diety optymalnej z kosmicznymi zagadnieniami "...z zakresu ezoteryki, mistycyzmu, technologii i wynalazczości związanej z wynalazkami mającymi zrewolucjonizować nasze życie, zjawiskami paranormalnymi ...". http://www.optymalni.org.pl/index.php?dzial=news&id=257To jest mieszanie wiedzy z niewiedzą i poglądami z niej wynikającymi. A to będzie stale iskrzyło w Nas, Was i bez wątpliwości we mnie. Oj Radziu, czepiasz się jak jaki wróg nr 1! Przecież cytując klasyka - "to jest dobra Władza, co zrobiła pierwszy krok i nie trzeba jej przeszkadzać" Na razie zbierają kasę na jet'a firmowego, a później kto wie, jakie UFO z tego wyjdzie... Nie ma więc takiego złego, który im na dobre nie wyjdzie?! Dobrze im tak, a ja wcale nie czepiam się, a jedynie zauważam jak wygląda zwykły koń. Zgoda- właśnie odebrałem wiadomość od Ciebie. Raczej jak wyglądał, bowiem lata temu został wynaturzony, zdaje się, na potrzeby upraw i dla zabawy. A może odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kulami, jeśli już Bo kula jest dla bryły optimum energetycznym w polu grawitacyjnym Dlatego napisalem, ze najpierw wynaleziono kule, potem noz (albo pile) a na koncu kolo. Zdaje sie, ze to juz ustalilismy i co do tego sie wszyscy zgadzamy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Koń nie istnieje, Radziu. A nóż był po kole, a nie przed, Zyon A i tak ma się nijak do budowy wszechświata widzialnego...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ponadto podra¿nia m± ja¼ñ ta chêæ wi±zania prostej przecie¿ i przyziemnej diety optymalnej z kosmicznymi zagadnieniami "...z zakresu ezoteryki, mistycyzmu, technologii i wynalazczoci zwi±zanej z wynalazkami maj±cymi zrewolucjonizowaæ nasze ¿ycie, zjawiskami paranormalnymi ...".
Pełna zgoda, niestety.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Co jest z tym kodowaniem znaków? To problem tylko u mnie czy nie tylko?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma więc takiego złego, który im na dobre nie wyjdzie?! Dadzą radę, "dla dobra optymalnych i Rzeczpospolitej!" O to jestem całkowicie spokojny.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Luzik. Pytam, czy innym też wychodzą krzaki w cytowanych postach miast naszych ogonków, tylko dlatego, aby bez potrzeby nie majstrować u siebie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie nie wychodzą, no ale ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie kiedyś krzaki z brzucha wychodziły, ale to po dwuetyloamidzie kwasu lizergowego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Luzik. Pytam, czy innym też wychodzą krzaki w cytowanych postach miast naszych ogonków, tylko dlatego, aby bez potrzeby nie majstrować u siebie.
Zdarzało się, pewnego dnia Szefu mój przy silniku pogrzebał, a poza tym, kiedy z zewnętrznych źródeł zwrotki komponowałem. Chociażby tu: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=678.msg328756#msg328756
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Myślę, że wielkości i ostrości oczek tarki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trzeba andmina zmienić, to nowy zamontuje silnik 3.0 i wszystko będzie ok! Tylko koniecznie trzeba zmienić admina! Oby tylko niejakiego szczególarza przysposobić. Całość powinien umieć ogarniać- jak kapłani, czy pastuszkowie jacy tacy, kaloriami się nie przeżerać, cierpliwym być nad Naszą, Waszą i zupełnie przypadkową moją miarę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W trybie niewolniczym cały wysiłek skierowany jest w kierunku: -"Aby być, trzeba mieć", a dla sprawdzenia poprawności tej, wrytej w zniewolone mózgi, tezy jest jej odwrotność:- "Aby mieć, trzeba być". Ot, cała durna logika. Przy homeostazie zapis jest bardziej prosty:- "Aby być, wystarczy być" i dlatego właśnie jestem- za darmola. Bez związku z powyższym, za to ze związkiem z tytułem wątku. Bardzo fajny artykuł "wypaczyłem", według mnie o tyle kontrowersyjny, że autor wspomina w nim o Niezależnej TV. Rozumiem słowo niezależna i kojarzy mi się ono ze słowem piracka, ponieważ posiadając koncesję na nadawanie zwrot "niezależna" użyty w nazwie jest nieco na wyrost i stanowi bardziej "chłyt maketingowy", niż odzwierciedla rzeczywistość. Ponadto podrażnia mą jaźń ta chęć wiązania prostej przecież i przyziemnej diety optymalnej z kosmicznymi zagadnieniami "...z zakresu ezoteryki, mistycyzmu, technologii i wynalazczości związanej z wynalazkami mającymi zrewolucjonizować nasze życie, zjawiskami paranormalnymi ...". http://www.optymalni.org.pl/index.php?dzial=news&id=257To jest mieszanie wiedzy z niewiedzą i poglądami z niej wynikającymi. A to będzie stale iskrzyło w Nas, Was i bez wątpliwości we mnie. Przekręcasz fakty i żarty na KOCS-u przedstawiasz jako poważne założenia... Oj Radziu, czepiasz się jak jaki wróg nr 1! Przecież cytując klasyka - "to jest dobra Władza, co zrobiła pierwszy krok i nie trzeba jej przeszkadzać" Na razie zbierają kasę na jet'a firmowego, a później kto wie, jakie UFO z tego wyjdzie... Przekręcasz fakty i żarty na KOCS-u przedstawiasz jako poważne założenia...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W trybie niewolniczym cały wysiłek skierowany jest w kierunku: -"Aby być, trzeba mieć", a dla sprawdzenia poprawności tej, wrytej w zniewolone mózgi, tezy jest jej odwrotność:- "Aby mieć, trzeba być". Ot, cała durna logika. Przy homeostazie zapis jest bardziej prosty:- "Aby być, wystarczy być" i dlatego właśnie jestem- za darmola. Bez związku z powyższym, za to ze związkiem z tytułem wątku. Bardzo fajny artykuł "wypaczyłem", według mnie o tyle kontrowersyjny, że autor wspomina w nim o Niezależnej TV. Rozumiem słowo niezależna i kojarzy mi się ono ze słowem piracka, ponieważ posiadając koncesję na nadawanie zwrot "niezależna" użyty w nazwie jest nieco na wyrost i stanowi bardziej "chłyt maketingowy", niż odzwierciedla rzeczywistość. Ponadto podrażnia mą jaźń ta chęć wiązania prostej przecież i przyziemnej diety optymalnej z kosmicznymi zagadnieniami "...z zakresu ezoteryki, mistycyzmu, technologii i wynalazczości związanej z wynalazkami mającymi zrewolucjonizować nasze życie, zjawiskami paranormalnymi ...". http://www.optymalni.org.pl/index.php?dzial=news&id=257To jest mieszanie wiedzy z niewiedzą i poglądami z niej wynikającymi. A to będzie stale iskrzyło w Nas, Was i bez wątpliwości we mnie. Przekręcasz fakty i żarty na KOCS-u przedstawiasz jako poważne założenia... Oj Radziu, czepiasz się jak jaki wróg nr 1! Przecież cytując klasyka - "to jest dobra Władza, co zrobiła pierwszy krok i nie trzeba jej przeszkadzać" Na razie zbierają kasę na jet'a firmowego, a później kto wie, jakie UFO z tego wyjdzie... Przekręcasz fakty i żarty na KOCS-u przedstawiasz jako poważne założenia... Szefu mój! R e w e l a c j a !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|