renia
|
Bardzo się z tego cieszę...
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
Na Titanicu też był tylko jeden kapitan.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
oso optymalni facebook 253 polubień jerzy zięba facebook 37700 faktycznie, z niego kapitan, jak z koziej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O co za zmiana kursu ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
nie wiem jak Ty, ale ja używam
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale połowe trzeba odchudzić ,to nie takie proste
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale połowe trzeba odchudzić ,to nie takie proste optymalnych odchudzić? To nieoptymalne. Optymalny nie musi się odchudzać!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to tylko chodzi o wizerunek , ale jeśli nazywa się optymalnym, to faktycznie nie musi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I zatonął wraz z całym statkiem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z nowego numeru "Optymalni" dowiedziałam się, że ma powstać optymalna medycyna zintegrowana. Medycyna akademicka, połączona z różnymi terapiami i ŻO. Jak pomoże to terapie, jak zaszkodzi, to wiadomo "kwaśniewski"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo wypowiedź pani Teresy Szczepanek: "(...) we współczesnych produktach żywnościowych występują braki składników odżywczych , co sugerowałoby jednak dopuszczalność suplementacji w określonych przypadkach?" (chodzi tutaj oczywiście o Optymalnych). Czyli komercja przyspiesza...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pan Zieba sie klania
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pan Zieba sie klania Pan Zięba dostaje na tacy? I może nie tylko pan Zięba? Tam "się kręci" chyba więcej osób zdolnych oddziaływać na czy to próżność, czy może również obietnice krociowych zysków z handlu suplementami? Czy pomysłodawcom "rewolucji" nie może wystarczyć "medycyna zintegrowana"? Po co jej przymiotnik "optymalna"?, skoro jej optymalności praktycznie zaprzecza? - http://www.stachurska.eu/?p=15275 . By mieć dwie sroki za ogon? Na widowni niesmak i żal.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Już tak pomieszali DO z Ziębą, że nowe osoby w naszym Oddziale to mają już całkiem kogel-mogel w głowie. Pytają się mnie, czy mają się zakwaszać przed śniadaniem czy nie, bo na teście sodowym jedna nie beknęła wcale, a druga tak beknęła, że aż piana szła... Matko boska, test sodowy? Serio takie akcje odchodza? @Teresa, tez mi sie wydaje, ze tam jest wiecej osob z roznych kregow, ktore sa zainteresowane utrwalaniem przekonania, ze teraz to "trzeba" sie suplemencic, bo jedzenie ma "za malo" wartosci "odzywczych".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ale "¦ledĽ z czosnkiem" jest... Posłałam tam ponad 160 przepisów, to już prawie 5 lat.
|
|
|
|
|
|
|
|