Jarek
Go
|
Za ciezki orzech do zgryzienia za porzadna kase piramide zywienia odwracac w ramach propaganda zdrowia ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ponoć to nadal "przedsiębiorstwo państwowe" (state-owned enterprise), ale tylko przez to, że Niemcy nie chcą kupić! Wystarczy że na amerolskich systemach, okamerowaniu, nasłuchu, "wymianie" informacji itd.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26649
|
To zobaczę na poczcie... I jak? Była?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie tam nie było. Mam awarię samochodu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie za mocno rajdujesz po drogach! Trzeba jeździć delikatnie i zgodnie z przepisami, a nie "ile fabryka dała" z driftem na każdym zakręcie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo - pożyczone auto - można dać w rurę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Samochód ma już swoje latka i ma prawo się coś w nim zepsuć. I tak ja go przez kilkanaście lat chwaliłam, że był bezawaryjny... Może nie dostawał optymalnego paliwa...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wszystko możliwe, bo teraz namawiają na wymianę porządnych aut spalinowych na jednorazówki z baterią!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja miałem okazję mierzyć pole EM w takim aucie podczas jazdy, to wskaźnik zamknął skalę. Około 8 razy większe niż u mnie w domu przy odpalonych wszystkich urządzeniach domowych. Poza tym, takie auta produkują 30% więcej CO2 niż diesel, badania niemieckie z 2019 roku...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co za "płaskoziemska" teoria - elekryki są przecież zeroemisyjne - co każdy "wpojony" wie... Trzeba mieć odpowiednio "zaburzoną czynność mózgów ludzkich" - to i w taką bzdurę uwierzą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oglądałem kolesia, który pokazał oficjalną tabelkę, którą publikuje BMW i wynikało z niej, że nowszy model hybrydowy produkuje więcej CO2 niż poprzedni tylko benzynowy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fakty są nieistotne, tylko przekaż medialny. Nawet "pandemię" wszystkim wmówili...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są grupy zawodowe, które z łezką w oku wspominają te wspaniałe acz za krótkie czasy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale nadal trzepią e-wizyty i e-recepty niektórzy chwaląc NFZ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Dodatki kowidowe" utrzymane, to idzie wyżyć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fakty są nieistotne, tylko przekaż medialny. Nawet "pandemię" wszystkim wmówili... Jak fakty się nie zgadzają, to tym gorzej dla faktów...
|
|
|
|
|
|
|
|