admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ostatnie wydanie gazety jest super, ale dziś bez promocji to nawet mało kto pamięta o Żywieniu Optymalnym. Tylko jakieś ketony sieją po necie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przeżyło się Atkinsa, przeżyje się ketonowców.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, że ludzie zdrowieją, a nikt się nie czepia Doktora...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W tym numerze (zima) jest fragment mojej książki, co to ponoć będzie wydana na 26 rocznicę OSO! Mało czasu, ale ja na to wpływu już nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Długo wyczekiwana pozycja wzbudza większe zainteresowanie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ja wczoraj przed spodkiem długo wyczekiwałem na pewną parę z Katowic i się nie doczekałem! Ale nic straconego, bo będą kolejne okazje, tym bardziej, że do lata niedaleko!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jak to, przecież pisałem, że jak tylko dasz sygnał obojętnie o której godzinie, to jesteśmy na kawę. Na targi wejściówka, to 500zeta na dwie osoby. Trochę drogo, ale gdyby to był niezbędny warunek, to nie ma sprawy, może być i 5 set. Nawet pocztę co chwilę przeglądałem, bo nie wiem czy masz jeszcze nr tel.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziwnym trafem przepadł mi do Ciebie nr telefonu... Moja wina, moja wina, moja... Ale spoko, nadrobimy!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to fajnie byłoby!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak to, przecież pisałem, że jak tylko dasz sygnał obojętnie o której godzinie, to jesteśmy na kawę. Na targi wejściówka, to 500zeta na dwie osoby. Trochę drogo, ale gdyby to był niezbędny warunek, to nie ma sprawy, może być i 5 set. Nawet pocztę co chwilę przeglądałem, bo nie wiem czy masz jeszcze nr tel. Gamoń ze mnie, ale następnym razem się poprawię.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To ja jestem gamoń, bo zamiast gapić się w ten telefon, to miałem zadzwonić, albo przynajmniej smsa puścić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czerwoną linię odbiera natychmiast!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tym numerze (zima) jest fragment mojej książki, co to ponoć będzie wydana na 26 rocznicę OSO! Mało czasu, ale ja na to wpływu już nie mam. To trzymamy kciuki...
|
|
|
|
|
|
|
|