Zyon
|
no bo od Pana zgapic sie nie da
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
znaczy siem....ojca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Co nam pozostało, możemy jedynie zastosować kopiuj-wklej; czytaj zgapiać od matki natury Jeżeli już to koniecznie w gorszym wydaniu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co nam pozostało, możemy jedynie zastosować kopiuj-wklej; czytaj zgapiać od matki natury Jeżeli już to koniecznie w gorszym wydaniu. Bo nieporadni jesteśmy jeszcze Ja bym powiedział, że w gorszym celu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jaki jest cel? Zycie na Wenus moze? Z krowami i dinozaurami? Jak tak to warto geny ustawiac, straznica twierdzi, ze tam takie same warunku jak na ziemi, dinozaury zmadrzaly i sie przeniosly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A jaki jest cel? Zycie na Wenus moze? Z krowami i dinozaurami? Jak tak to warto geny ustawiac, straznica twierdzi, ze tam takie same warunku jak na ziemi, dinozaury zmadrzaly i sie przeniosly Cel? Mam wrażenie, że zabawa Oficjalnie zwiększenie wydajności pokarmowej, a w domyśle broń pewno jaka...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
I żeby było strasznie i śmiesznie, przekazujemy je z tym dodatkiem od Kosmitów! Takie kukułcze jajo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No coraz mniej tego dodatku kosmicznego, nie zyjemy tyle, nie mamy 9 lokci wzrostu...ale na szczescie szympansy maja gorzej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
No coraz mniej tego dodatku kosmicznego, nie zyjemy tyle, nie mamy 9 lokci wzrostu...ale na szczescie szympansy maja gorzej uff ulzylo mi, odrazu lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No coraz mniej tego dodatku kosmicznego, nie zyjemy tyle, nie mamy 9 lokci wzrostu...ale na szczescie szympansy maja gorzej Czyli ich informacja jest gorsza od naszej, słabo się przekazuje... Albo to zamierzony wybieg, razem z zacieraniem śladów ich bytności i wmawqiniem takim durniom jak ja, że nigdy ich nie było? Nie na darmo mówią: niezbadane są ścieżki Pana... Ale fakt Pan(troglodytes czy paniscus) ma gorzej, jest wolny i robi co chce, brrr, ochyda!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Albo to zamierzony wybieg, razem z zacieraniem śladów ich bytności i wmawqiniem takim durniom jak ja, że nigdy ich nie było? To majstersztyk ewolucji, te setki tysiecy szkieletow, ktorych nie ma a powinny byc Czakry-szmakry-ufo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Albo to zamierzony wybieg, razem z zacieraniem śladów ich bytności i wmawqiniem takim durniom jak ja, że nigdy ich nie było? To majstersztyk ewolucji, te setki tysiecy szkieletow, ktorych nie ma a powinny byc Czakry-szmakry-ufo Ale dasz znać jak znajdą bodaj jeden kosmicki? Nie bądź wiśnia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, ze dam Ale jak wiesz statystyka jest nieublagana, ile bylo kosmitow a ile tych 'brakujacych zrodel". Wiec te szanse sa tyle razy mniejsze tak pi razy drzwi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, ze dam Ale jak wiesz statystyka jest nieublagana, ile bylo kosmitow a ile tych 'brakujacych zrodel". Wiec te szanse sa tyle razy mniejsze tak pi razy drzwi Mimo wszystko, ciekawie by było, bo nudna ta ziemia się robi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Amerykance cos maja ale nie chca dac, od czasow Roswell trzymaja... i te ich dziwaczne sekcje i wydzialy o dziwnych nazwach Szafuja pieniedzmi podatnika jankeskiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Amerykance cos maja ale nie chca dac, od czasow Roswell trzymaja... i te ich dziwaczne sekcje i wydzialy o dziwnych nazwach Szafuja pieniedzmi podatnika jankeskiego I tu powraca myśl, która mi towarzyszy od dawna. Ile nam łaskawie pozwalają wiedzieć capo di tutti capi planety? Bo to ile, kilkadziesiąt osób, z przeciekami kilkaset?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zdanie jest takie, ze imzes glupszy tym lepszy. Im mniej wiesz tym mniej pytasz. To jak z zona dokladnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciągnie wilka DO lasu, a wobec tego, dlaczego nie na Śląsk?
|
|
|
|
|
|
|
|