Gavroche
|
Ciągnie wilka DO lasu, a wobec tego, dlaczego nie na Śląsk? ...bo lasów mało?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat Ty- masz, ale dalee-eko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Akurat Ty- masz, ale dalee-eko. Dziadek-żartowniś
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja Cię na siłę "pod sztangę" wpychał nie będę. Ale bądź gotów. PLUMciu- mój.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja Cię na siłę "pod sztangę" wpychał nie będę. Ale bądź gotów. PLUMciu- mój. Facet powinien być zawsze gotów
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I iskrzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I iskrzyć. Przydatne, gdyby prąd odcięli. Myślałem też o wstrzymaniu dostaw do sklepów, odcięciu wody, gazu i zdziczeniu na ulicach. Wtedy każdy, kto nie umie być ninja, ma lipę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I iskrzyć. Przydatne, gdyby prąd odcięli. Myślałem też o wstrzymaniu dostaw do sklepów, odcięciu wody, gazu i zdziczeniu na ulicach. Wtedy każdy, kto nie umie być ninja, ma lipę Nie jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za Twój sposób myślenia. "Za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają Rodzice"- nie Trenerzy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I iskrzyć. Przydatne, gdyby prąd odcięli. Myślałem też o wstrzymaniu dostaw do sklepów, odcięciu wody, gazu i zdziczeniu na ulicach. Wtedy każdy, kto nie umie być ninja, ma lipę Nie jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za Twój sposób myślenia. "Za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają Rodzice"- nie Trenerzy. To oczywiste. Że nie jesteś odpowiedzialny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kot:
Dałbym pudełko przeźroczyste i jeden dylemat mniej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I iskrzyć. Przydatne, gdyby prąd odcięli. Myślałem też o wstrzymaniu dostaw do sklepów, odcięciu wody, gazu i zdziczeniu na ulicach. Wtedy każdy, kto nie umie być ninja, ma lipę Nie jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za Twój sposób myślenia. "Za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają Rodzice"- nie Trenerzy. To oczywiste. Że nie jesteś odpowiedzialny. Mnie tez na wyrze rozwaliło. Akurat Ty- masz, ale dalee-eko. Dziadek-żartowniś Ustoisz? Ja tylko DO Mamusi skoczę- na jednej nodze. Znaczy... uleżysz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I iskrzyć. Przydatne, gdyby prąd odcięli. Myślałem też o wstrzymaniu dostaw do sklepów, odcięciu wody, gazu i zdziczeniu na ulicach. Wtedy każdy, kto nie umie być ninja, ma lipę Nie jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za Twój sposób myślenia. "Za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają Rodzice"- nie Trenerzy. To oczywiste. Że nie jesteś odpowiedzialny. Mnie tez na wyrze rozwaliło. Akurat Ty- masz, ale dalee-eko. Dziadek-żartowniś Ustoisz? Ja tylko DO Mamusi skoczę- na jednej nodze. Znaczy... uleżysz? Jestem mistrzem w leżeniu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gapcio z Ciebie, mój Gapcio- było minęło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gapcio z Ciebie, mój Gapcio- było minęło. Bez wątpienia. I co to będzie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nawet sensowne W Centrum Kopernika jest fajny symulator uścisku dużego dusiciela. Wkłada się ramię i po paru chwilach krążenie zwalnia do poziomu braku czucia i sinienia. Taka mocniejsza wersja mankietu ciśnieniomierza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|