Autor
|
Wtek: Geny i kwanty czyli..... (Przeczytany 390216 razy)
|
|
|
|
Zyon
|
Bo pić to trza umić Pić, czyli nie pić? Oto jest pytanie... Bo wszystko zależy od rozkładu GSO w zagrysze Swiete slowa Przetestowalem to we wszystkie strony w swieta. Jezscze tylko ten numer ze smietanka mi zostal ale mi nie spieszno, zostawie sobie to jako popisowe na urodziny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem w błędzie, bo Ty uważasz inaczej czy dlatego, że taka jest prawda? Wg prawa unijnego, slimak to ryba a marchewka to owoc, zeby francuzi i portugalczycy mogli tez dostac dotacje. Powiedz mi teraz jaka jest prawda i czy ma cos wspolnego z prawem? Twoja logika jest powalająca Film i zdjęcie nie może być dowodem w sądzie, bo bardzo łatwo taki dowód obalić. A jaka jest w tym wypadku prawda? Jezeli nagram cie jak kradniesz snickersa i bedzie to prawda, to dla sadu nie bedzie to dowodem. Gdzie tu prawda a gdzie prawo? No zastanow sie troche, bo brniesz.... I Twoje bezsensowne gdybania na temat natury sądów nie zmienią tego, że do mnie film lub zdjęcie z netu nie przemawia, bo w takim kontekście tego wyrażenia użyłem Czy bezsensowne? Jezeli w fotki nie wierzysz albo filmy to zastanow sie czy swoim oczom w ogole wierzysz Teraz to wiadomo fotoszop a jak fotka stara to? To tez fotoszop. No bo wszyscy maja teraz manie oszukiwania, jak wykopie jakas czache czy kosc w ogrodzie to na pewno pierwsze co zrobie przed wrzuceniem do neta, to kupie w kiosku "photoshop w 7 krokach" i odpowiednio je obrobie przed wrzuceniem. Dodam np wielkie kly i rogi na ten przyklad Prosze cie..... Zyon, nie wierzę w filmiki i w zdjęcia z Netu. Bo tak. I nie interesuje mnie co o tym myślisz No to juz lepsze, bo przynajmniej szczere Ale jezeli chcesz dyskutowac o prawdzie, poszukiwaniu prawdy, dochodzeniu do prawdy, zyciu w prawdzie, czytac etc to powinienes odstawic te bzdurne przekonania na bok, bo twoj glos wtedy jest, jak glos tych baranow od Teresy - przystawia sobie tube nawet do rzyci aby tylko wydac jakis oglos, niewazne jaki A tam zaraz szczere, pisać mi się nie chce, bo Ty zaraz mnie po sądach włóczysz i prawdy dochodzisz... Bzdurne przekonania to masz akurat takie same, tylko z innym wektorem A może nie, może masz monopol na prawdę?! Wtedy tym bardziej mi się nie chce
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo pić to trza umić Pić, czyli nie pić? Oto jest pytanie... Bo wszystko zależy od rozkładu GSO w zagrysze Swiete slowa Przetestowalem to we wszystkie strony w swieta. Jezscze tylko ten numer ze smietanka mi zostal ale mi nie spieszno, zostawie sobie to jako popisowe na urodziny Będzie paw jak żywy
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bzdurne przekonania to masz akurat takie same, tylko z innym wektorem A może nie, może masz monopol na prawdę?! Wtedy tym bardziej mi się nie chce Monopolu nie, i nie chcialbym A czy bzdurne...bo inne niz twoje ? Przekonania to tylko przekonania, tylko ponoc krowa ich nie zmienia. Sam juz nie wiem ile razy zmienialem przekonania na pewne kwestie, choc bylem niemal pewien, ze nie zmienie ich nigdy. Bo przekonanie to nie zadna wiedza. Mam tylko nadzieje, ze kazde przybliza mnie coraz bardziej do prawdy, ktora mnie inetesuje. Jak kogos to nie interesuje to jego sprawa, niech wierzy sobie w to co mu serwuja na talerzu odpowiednio przerzute, obrobione, pozbawione pewnych wartosci i bezpieczne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bzdurne przekonania to masz akurat takie same, tylko z innym wektorem A może nie, może masz monopol na prawdę?! Wtedy tym bardziej mi się nie chce Monopolu nie, i nie chcialbym A czy bzdurne...bo inne niz twoje ? Przekonania to tylko przekonania, tylko ponoc krowa ich nie zmienia. Sam juz nie wiem ile razy zmienialem przekonania na pewne kwestie, choc bylem niemal pewien, ze nie zmienie ich nigdy. Bo przekonanie to nie zadna wiedza. Mam tylko nadzieje, ze kazde przybliza mnie coraz bardziej do prawdy, ktora mnie inetesuje. Jak kogos to nie interesuje to jego sprawa, niech wierzy sobie w to co mu serwuja na talerzu odpowiednio przerzute, obrobione, pozbawione pewnych wartosci i bezpieczne Ty mi zarzucasz bzdurne przekonania, więc ja odbiłem piłeczkę, ale to Twoje słowa Więc mogę zapytać tak samo: bo inne jak Twoje? Ponieważ Ty już tyle razy zmieniałeś przekonania, to i ja mam tak robić? Wtedy będziemy się klepać po plecach? Czy o co Ci chodzi? Ojciec Wirgiliusz kolejny? Wierzysz sobie w jakieś pierdoły, to sobie wierz, ale zostaw moje pierdoły w spokoju, nie są wcale gorsze od Twoich
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Glownie to chodzi o argument o sadach i prawdzie, bo z tego wyszedles. Czy chcesz czy nie to fakty sa takie, ze sad i prawda to nawet nie sa dwa przeciwlegle bieguny tego samego problem, to sa zupelnie odrebne plaszczyzny i zabawa w pewex. I to nie sa przekonania ani bzdurne ani tym bardziej moje, to sa po prostu fakty a co za tym idzie - prawda I twoje "nie, bo nie" i "na zlosc mamie odmroze sobie uszy" nie ma tutaj kompletnie zadnego znaczenia Teraz lepiej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Glownie to chodzi o argument o sadach i prawdzie, bo z tego wyszedles. Czy chcesz czy nie to fakty sa takie, ze sad i prawda to nawet nie sa dwa przeciwlegle bieguny tego samego problem, to sa zupelnie odrebne plaszczyzny i zabawa w pewex. I to nie sa przekonania ani bzdurne ani tym bardziej moje, to sa po prostu fakty a co za tym idzie - prawda I twoje "nie, bo nie" i "na zlosc mamie odmroze sobie uszy" nie ma tutaj kompletnie zadnego znaczenia Teraz lepiej? Nie chodziło o sądy, tylko o filmy. To, że pewne słowa działają na Ciebie jak płachta na byka, że nie dostrzegasz matadora, to nie moja wina, tylko serwer obciążasz Adminowi Nie musiałbyś tak często zmieniać zdania i zadawać pytań typu: czemu małpy nie ewoluują w kierunku rolnictwa, gdybyś nie rzucał się jak terier na szczura, na każdą informację, która wydaje Ci się niemainstreamowa. Bo wtedy to Ty przykładasz sobie tę tubę i to do odmrożonego ucha
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hola hola Nigdzie nie napisalem, ze sie rzucam i od razu uznaje to za prawde oraz powod do zmiany stanowiska. Jezeli mozna przyjac, ze reprezentujemy dwa skrajne stanowiska w jakiejs sprawie, to mozna tez przyjac, ze ja dopuszczam mozliwosc zmiany tego stanowiska pod wplywem argumentow, ktore maja sens, a ty nawet tego nie dopuszczasz Zas samo zalozenie, ze kazda fotka i film wrzucone do netu sa sfalszowane i nieprawdziwe nie sa nawet jakims stanowiskiem tylko paranoja No ale ok, sprobujmy inaczej. Taka sytuacja: polazles na spacer z twoimi psiakami do lasu. w nore po przewroconym drzewie wskoczyl psiak, zaczal grzebac, odslonil jakis szkielet. I co robisz teraz mistrzu?? Robisz fotki i idziesz do sadu? Czy obrabiasz w fotoszopie i wrzucasz do netu??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Bez picia nie ma życia... A pewnie, pewnie i jeszcze... "Jak się kobiety nie bije, to jej wątroba gnije"... Tobie o alkohol chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo pić to trza umić Pić, czyli nie pić? Oto jest pytanie... Bo wszystko zależy od rozkładu GSO w zagrysze Swiete slowa Przetestowalem to we wszystkie strony w swieta. Jezscze tylko ten numer ze smietanka mi zostal ale mi nie spieszno, zostawie sobie to jako popisowe na urodziny Będzie paw jak żywy
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hola hola Nigdzie nie napisalem, ze sie rzucam i od razu uznaje to za prawde oraz powod do zmiany stanowiska. Jezeli mozna przyjac, ze reprezentujemy dwa skrajne stanowiska w jakiejs sprawie, to mozna tez przyjac, ze ja dopuszczam mozliwosc zmiany tego stanowiska pod wplywem argumentow, ktore maja sens, a ty nawet tego nie dopuszczasz Zas samo zalozenie, ze kazda fotka i film wrzucone do netu sa sfalszowane i nieprawdziwe nie sa nawet jakims stanowiskiem tylko paranoja No ale ok, sprobujmy inaczej. Taka sytuacja: polazles na spacer z twoimi psiakami do lasu. w nore po przewroconym drzewie wskoczyl psiak, zaczal grzebac, odslonil jakis szkielet. I co robisz teraz mistrzu?? Robisz fotki i idziesz do sadu? Czy obrabiasz w fotoszopie i wrzucasz do netu?? Nie dopuszczam, bo jak na razie moje mają większy sens A jeśli chodzi o szkielet, to jeśli będzie to pies, koza czy świnia, to porzucam kośćmi z psami. Jeśli człowiek, gigant czy kosmita dzwonię na psiarnię
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie dopuszczam, bo jak na razie moje mają większy sens Nie, bo nie ma wiekszy sens? No jak tam stryjenka uwaza Jeśli człowiek, gigant czy kosmita dzwonię na psiarnię I po sprawie. Fotek nie robisz? A jak nie bedzie pasowal do paradygmatu i go wypchna gdzies na pobocze czasu, to co? Uznasz, ze ci sie to przysnilo?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bez picia nie ma życia... A pewnie, pewnie i jeszcze... "Jak się kobiety nie bije, to jej wątroba gnije"... Tobie o alkohol chodzi? Mnie przeważnie o nic nie chodzi, bo komfortową sytuację mam i nie chcę żadnych zmian. NUDA- to jest to!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli będzie kosmita robię dokumentację, żądam znaleźnego i dzwonię do kolegi z Agory po wywiad na wyłączność.
I co taki scenariusz uprawdopodabnia Twoje bajki o gigantach? Czy jednak ludzie częściej znajdują prosię padłe na pomór afrykański?
|
|
|
|
|
|
|
|
|