renia
|
Bez picia nie ma życia... A pewnie, pewnie i jeszcze... "Jak się kobiety nie bije, to jej wątroba gnije"... Tobie o alkohol chodzi? Mnie przeważnie o nic nie chodzi, bo komfortową sytuację mam i nie chcę żadnych zmian. NUDA- to jest to! A czy Tobie ktoś każe coś zmieniać? Ja piszę ogólnie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez picia nie ma życia... A pewnie, pewnie i jeszcze... "Jak się kobiety nie bije, to jej wątroba gnije"... Tobie o alkohol chodzi? Mnie przeważnie o nic nie chodzi, bo komfortową sytuację mam i nie chcę żadnych zmian. NUDA- to jest to! A czy Tobie ktoś każe coś zmieniać? Ja piszę ogólnie... Że kobiety cenią porywczy temperament i szorstkie pieszczoty?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skąd ja mogę wiedzieć co lubią kobiety? Ja mogę wiedzieć co jedna lubi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jedna kobieta ciąży nie czyni!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jeśli będzie kosmita robię dokumentację, żądam znaleźnego i dzwonię do kolegi z Agory po wywiad na wyłączność. No jeszcze zapomniales o zaproszeniu do Tanca z Gwiazdami i Gotuj z Kosmita I co taki scenariusz uprawdopodabnia Twoje bajki o gigantach? Czy jednak ludzie częściej znajdują prosię padłe na pomór afrykański?
Nic nie uprawdopodabnia, rozmawiamy o faktach. Jezeli po takim znalezisku i artykule wszyscy potraktuja cie jak oszusta i zarzuca fotoszopowanie i chec zyskania slawy to co w tym wypadku maja twoje odczucia do tego jakie sa fakty i prawda? Zobacz jak na blogu teresy barany hejtuja na potege wszystko co jest inne od tego co oni uwazaja za sluszne. Jest tam prawda?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Skąd ja mogę wiedzieć co lubią kobiety? Ja mogę wiedzieć co jedna lubi... Eeee, to słabe jest Ja, dla przykładu wiem, że faceci lubią dziewczęta w letnich sukienkach...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli będzie kosmita robię dokumentację, żądam znaleźnego i dzwonię do kolegi z Agory po wywiad na wyłączność. No jeszcze zapomniales o zaproszeniu do Tanca z Gwiazdami i Gotuj z Kosmita I co taki scenariusz uprawdopodabnia Twoje bajki o gigantach? Czy jednak ludzie częściej znajdują prosię padłe na pomór afrykański?
Nic nie uprawdopodabnia, rozmawiamy o faktach. Jezeli po takim znalezisku i artykule wszyscy potraktuja cie jak oszusta i zarzuca fotoszopowanie i chec zyskania slawy to co w tym wypadku maja twoje odczucia do tego jakie sa fakty i prawda? Zobacz jak na blogu teresy barany hejtuja na potege wszystko co jest inne od tego co oni uwazaja za sluszne. Jest tam prawda? A co to jest prawda?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja, dla przykładu wiem, że faceci lubią dziewczęta w letnich sukienkach...
Byleby kuse były...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec. Nic podobnego, po prostu nie kupuję filmików z YT
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec. Nic podobnego, po prostu nie kupuję filmików z YT No to bardzo dziwne, bo troche ich wlepiles w temacie kuluturystycznych a teraz mowisz, ze to sciema byla? Chill sie zalamie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Czyli dobrze robię Teoretycznie, tak!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec. Nic podobnego, po prostu nie kupuję filmików z YT No to bardzo dziwne, bo troche ich wlepiles w temacie kuluturystycznych a teraz mowisz, ze to sciema byla? Chill sie zalamie Wcale nie dziwne, twardy jest
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec. Nic podobnego, po prostu nie kupuję filmików z YT No to bardzo dziwne, bo troche ich wlepiles w temacie kuluturystycznych a teraz mowisz, ze to sciema byla? Chill sie zalamie Wcale nie dziwne, twardy jest hehe tu cie mam wklejasz filmy instruktazowe, w ktore nie wierzysz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
E, widze, ze zbiera ci sie na metafizyczne dysputy o zyciu... W logice jest prawda i falsz i tyle styka wiedziec. Nic podobnego, po prostu nie kupuję filmików z YT No to bardzo dziwne, bo troche ich wlepiles w temacie kuluturystycznych a teraz mowisz, ze to sciema byla? Chill sie zalamie Wcale nie dziwne, twardy jest hehe tu cie mam wklejasz filmy instruktazowe, w ktore nie wierzysz E tam, zaraz masz, nawet się nie zbliżyłeś Wklejam na potrzeby dyskusji, po co mam w nie wierzyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|