|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
No to chirurdzy będą mieli pracę z "profilaktyką"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Chyba to lepiłem już tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie widze, to swiezy "news", z poniedzialku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie dotyczy niektórych...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"... Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"... Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob Ciekawa książka? , pewien onkolog powiedział mi że kiepska i żebym nie kupował bo szkoda kasy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"... Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob No u mnie trudno będzie cycki, macicę i jajniki usunąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale na szczęście jest "profilaktyka Angeliny"... Wszystko sie da wyciac, to chyba powrot do tych operacji totalnych, o ktorych wspominal auto0r ksiazki Cesarz Wszech Chorob Ciekawa książka? , pewien onkolog powiedział mi że kiepska i żebym nie kupował bo szkoda kasy Moim zdaniem swietna, ale rozumiem opinie onkologa - wnioski z niej sa takie, ze onkologie interesuje wylacznie rak a nie pacjent. I, ze kasa przede wszystkim.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Co ta onkologia by robiła bez raka? Strach pomyśleć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostatnio byłem z córką u ortopedy, bo nie wiedziałem czy to naturalna ekastyczność dziecka czy już jakaś nieprawidłowość. I uważam, że co dla ortopedy jest normą, to dla nas już ostra patologia. Oczywiście rehabilitant by już kazał ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i bulić, a ten gość wyśmiał moje obawy i kazał przyjść za 10 lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Co ta onkologia by robiła bez raka? Strach pomyśleć... Naświetlano by się profilaktycznie ( autentyczna propozycja, której byłem świadkiem ). Należy się . Po Angelinie, mówi się już o chemio-profilaktyce. To nie żart.
|
|
|
|
|
|
|
|