Autor
|
Wtek: Geny i kwanty czyli..... (Przeczytany 390048 razy)
|
Gavroche
|
To uszanuj pamięć nieboszczki i nie truj takich bzdetów, co?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To uszanuj pamięć nieboszczki i nie truj takich bzdetów, co? Słusznie
|
|
|
|
|
|
|
Wacław
Go
|
Nie mam z kiim rozmawiać, w moim bezpośrednim otoczeniu,o tym , że bakterie szerokim łukiem omijają kwasy tłuszczowe w ludzkim organizmie. Proszę mi pokazać miejsce w debacie publicznej,literaturze bakteriologicznej, biologicznej, biochemicznej , dietetycznej. Mam wrażenie, że nikt do tej pory nie zauważył problemu: bakterie żywią się wszystkim, ale nie tłuszczem. Dlaczego nie zadają sobie takiego pytania? Dlaczego? Zjawisko, ten fakt wykorzystuje zwierzyna, na przykład pies; jak wpada w infekcje bakteryjną to co robi: kładzie się, jak pies, i odmawia wszelkicj posiłków, zakłada sobie głodówkę, czyli wchodzi w dietę tłuszczową, dietę ketogeniczną, dietę, którą lekarz medycyny Jan Pokrywka nazywa dietą królewską, kapłańską YT hasło należy wpisać: zdrowie a długowieczność. Człowiek jeszcze tego nie wie, że karmiąc się tłuszczem może uratować się od zakażenie bakteryjnego, sepsy, praktycznie wszystkich chorób - jak będzie chciał, przeważnie będzie wolał umrzeć, niż zastosować taką metodę.
Owszem, ostatnio zauważyłem w internecie poradę: jak chcesz wyleczyć się z infekcji bakteryjne w drogach oddechowych, to przestań jeść cukier.
Tylko za pomocą biologi kwantwoej Sedlaka można to można to wyjaśinić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To wyjaśnij i miejmy to już za sobą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby co, to podpowiem, że bakterie omijają szerokim łukiem zarówno węglowodany, a także białka, ale jakie i dlaczego to samodzielnie sobie poszukać, bo podstaw nie wyjaśniam. Przykłady aby umożliwić jakiś start do samodzielnych rozmyślań nad kwantami: skrobia ziemniaczana, sacharoza, białko z jaja kurzego, żelatyna. Starczy?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To wyjaśnij i miejmy to już za sobą.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby co, to podpowiem, że bakterie omijają szerokim łukiem zarówno węglowodany, a także białka, ale jakie i dlaczego to samodzielnie sobie poszukać, bo podstaw nie wyjaśniam. Przykłady aby umożliwić jakiś start do samodzielnych rozmyślań nad kwantami: skrobia ziemniaczana, sacharoza, białko z jaja kurzego, żelatyna. Starczy? Starczy.
|
|
|
|
|
|
|
Wacław
Go
|
"To wyjaśnij i miejmy to już za sobą." ===================================== Tej sprawy nawet Sedlak nie wyjaśnił, także Jan Kwaśniewski nie opisał. Poraz pierwszy o sprawie napisałe na blogu dr Stefana Kaczmarewicza poliityka.pl, za co zostałem przez niego wysłany na 3 miesiące do Klasztoru Trzeżwych Myśli, zrobiony trollem, nikt do rzeczy - rzeczowo się nie odniósł, nie opieprzył Wacka, zapanowało tam mało kreatywne milczenie. https://lekarski.blog.polityka.pl/2018/05/27/protestujacy-niepelnosprawni-dewastuja-wizerunek-i-dobrej-zmiany-i-proporodowcow-stad-bezwzglednosc-pis-i-jego-kleska/#comment-33537Moje wyjaśnienie może być dla mnie ryzykowne, no cóż, słowo się rzekło, kobyłka u płota. Sam to wymyśliłem, przyjąłem założenie,że bioplazmą w naszym organiżmie mogą być właśnie kwasy tłuszczowe, na przykład te z żółtka jaja kurzego mogę być drogą elktroniczną kierowane do 60 bilionów komórek naszego ciała, bez biochemicznej obróbki. Tego mechanizmu jeszcze nikt nie odkrył , nie zobaczył,i pewnie nie zobaczy. Bakterie na Ziemi powstały wtedy jak jeszcze kwasów tłuszczowych nie było, kilka miliardów lat temu, dla nich tłuszcz może być produktem nieznanym, nietolerowanym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nonsens, z biliona powodów, ale jak Ci ulżyło, to fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
Wacław
Go
|
"Przykłady aby umożliwić jakiś start do samodzielnych rozmyślań nad kwantami: skrobia ziemniaczana, sacharoza, białko z jaja kurzego, żelatyna. Starczy? Rolling Eyes" ================================================= Starczy panie administratorze. szanowny wielce panie Tomaszu! Te produkty wyżej wymienione: skrobia,cukier... dla bakterii są tym, czym dla człowieka jet cegła, ławka w parku,..użyta jako pokarm,nie ma o czym myśleć. To znaczy, musimy myśleć, szczególnie o tym, że na naszą ŚWIADOMOŚĆ musimy zmieniać, na taką, o której pisał Włodzimierz Sedlak. O takiej samej świdomości, kwantowej, pisze, rozprawia w internecie,żyje z tego, wygłaszając po całym świecie wykłady - amerykański biolog dr Bruce Lipton -- rocznik 1945. Białko z jaja kurzego , po ugotowaniu na twardo, bardzo uwielbia moja bakteria New Delhi, albo Klebsella - rozmnaża się w moim przewodzie moczowym jak wściekła,po spożyciu tego białka, badania laboratoryjne wykazują wtedy w moim moczu - bakterie ,leukocyty się pojawią, dodatkowym objawem jest parcie na mocz, częstotliwość miksi się zwiększa. O prostacie napiszę innym razem , jak pan pozwoli panie Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli jednak gawędziarz. Najlepiej nie karmić trolla, wtedy przejdzie na odżywianie wewnętrzne, porzuci cielesną powłokę i uleci gdzieś może.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, ja tam wierzę w ludzi, choć historia netowa "Wacław" wcale na to nie wskazuje, to może jednak będzie ok. Na razie jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to podatny jestem, już mi prostata spuchła, bo jaja w majonezie zjadłem na śniadanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak jak Szwedzi i Niemcy?
|