Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czemu kiełbasa toruńska jest bogata w cynk?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to nie jest męski problem, tylko impotentów...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo to nie jest męski problem, tylko impotentów... Widziałem na własne oczy jak ciężarowcy po dużych dawkach egzogennych androgenów, musieli być zacewnikowani, bo inaczej nidyrydy...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak w szyjnym - to raczej zwyrodnienie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z pewnością- zwyrodnialec jakiś się wdał.
|
|
|
|
|
|
|
gniewko
Go
|
Bo to nie jest męski problem, tylko impotentów... Hahahaha... I to pisze Admin. Zaczynam mało poważnie traktować to Forum. Ktoś pisze o poważnym problemie, a tutaj ''jaja'' się z tego robi i to z udziałem Admina. www.żal.pl
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nikt z takim problemem tutaj - na to Forum - się nie zgłosił przecież...
|
|
|
|
|
|
|
gniewko
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to jest z miesięcznika "Optymalni", pytający dostał fachową odpowiedź. Na Forum się nie pyta...
|
|
|
|
|
|
|
gniewko
Go
|
Tak, czy siak Admin nie powinien w ten sposób wypowiadać się na Forum, bo nie tylko optymalni je czytają, a jak ktoś taką wypowiedź przeczyta, to trzy razy zastanowi się przed napisaniem, czy powinien, ponieważ może zostać wyśmiany ze swoim problemem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to teraz niech się Admin tłumaczy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale to jest z miesięcznika "Optymalni", pytający dostał fachową odpowiedź. Na Forum się nie pyta...
Pyta się i to bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo to nie jest męski problem, tylko impotentów... Hahahaha... I to pisze Admin. Zaczynam mało poważnie traktować to Forum. Ktoś pisze o poważnym problemie, a tutaj ''jaja'' się z tego robi i to z udziałem Admina. www.żal.pl Przeczytałem z uwagą jeszcze raz. Według mnie to nadal jest zabawne i najważniejsze- nie ma żadnego wpływu na przebieg choroby zwanej "prostatą" u nią poszkodowanych. W takim samym stopniu jak promocja strony do wyżalania- się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Problem włosów na damskiej klacie rozwiązał się "sam", wobec czego pozostał problem męski. Correct. Oczekiwania "narodu" są oczywiste. Dostrzegą kogoś nieco ponadnormatywnego, a wnet znajdą się chętni, aby nim brudy pozamiatać, najlepiej całego świata. I nie specjalnie widać w tym podziałów na misie. Misia taka, czy misia owaka. Chyba, że w obydwóch jest to... hmmm... umiarkowane korytko. No, w wyjątkowych sytuacjach porządki można ograniczyć do obszaru tzw. Unii. Ale to ostateczność...
|
|
|
|
|
|
|
|
|