Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
Od wczoraj czytam pani stronie i musze powiedziec ze jest tam bardzo duzo wiadomosci na temat ŻO,których nie znalazłam nigdzie przeszukując internet.Strona zawiera róniez bardzo duzą ilosc przepisów których z czasem napewno spróbuje.Pozdrawiam serdeczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to bardzo dziwne, że nie można sobie odszukać ... Linki są poprawnie podawane.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wszystko przed to niestabilne "źródło". Raz tu ma wytrysk, drugi raz zupełnie gdzie indziej, a i trzeci raz w zgoła nieprzewidywanym miejscu potrafi się objawić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego dobre są źródła, gdzie podają, że albo "się mydli", albo, że "konieczne są formuły" takie tam "30g albo nawet 300". Przeczyta się coś takiego i wiadomo, że szkoda czasu i głowy sobie zawracać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś nie podobało mi się, jak pisałeś, że DO nie jest dla wszystkich. Ale masz rację...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Od wczoraj czytam pani stronie i musze powiedziec ze jest tam bardzo duzo wiadomosci na temat ŻO,których nie znalazłam nigdzie przeszukując internet.Strona zawiera róniez bardzo duzą ilosc przepisów których z czasem napewno spróbuje.Pozdrawiam serdeczne.
Może po prostu to kwestia formy? Blog ma dwa lata i kwartał, podczas gdy tut. forum o wiele dłuższy czas funkcjonuje. W mniejszej ilości danych może łatwiej szukać? Przepisy kulinarne zaś mają sporo sympatycznych informacji zwrotnych Pozdrawiam wzajemnie
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
Sprostuje to co napisałam.Chodzilo mi o to ze poza tym forum i strona pani Stachurskiej nie wiele w internecie mozna znalesc.A jesli juz to wiecej jest onformacji o szkodliwosci diety a takowe informacje mnie naprawde nie ciekawią.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Te informacje o szkodliwości są bardzo dobre, bo albo sobie ktoś daje spokój, albo szuka dalej. I albo przegrał, albo wygrał. Bardzo sprawiedliwie.
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
admin ja juz jestem wygrana
|