Gavroche
|
|
Odp: Staż.
« Odpowiedz #60 : 2013-09-20, 12:29:08 » |
|
Najbardziej dokucza skleroza. Tyle mi się pozapominało, że już nie pamiętam tylu przykrości, których doznałem od małego z racji Taty! Ale jednego nigdy nie zapomnę, jak pacholęciem będąc rodzice wysłali mnie po zakupy, a tam wyśmiewali się mi z Taty w kolejce w mięsnym, a pewien cham hydraulik nota bene, się mnie publicznie pytał: "czy doktor twarożek mięso też je?" I rechot tych kolejkowiczów, ze wspaniałego dowcipu... Takich rzeczy się nigdy nie zapomni. Przesraniutkie, tak dzieciakowi...
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
« Odpowiedz #62 : 2013-09-20, 12:33:28 » |
|
aż mi się smutno zrobiło za Ciebie dawno temu. Jak można być takim łajdakiem i dziecku tak gadać.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #64 : 2013-09-20, 12:37:15 » |
|
A potem zadzwonila do innej i sie umawiala, "serniczek przyniesc moze"? Ta druga w szpitalu, jakis nowotwor. Ale w medycyne wierza obie. Dobrze, że nie jabłecznik/szarlotkę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #65 : 2013-09-20, 12:38:41 » |
|
Moje początki to okolice 96-97r., ale tak ze zrozumieniem, to dopiero u Admina od 2006 Poczatki u mnie dosc podobne w sumie. Tak w okolicach 96 mama pozyczyla od ciotki lekarki ksiazke Tluste Zycie, bo ponoc ciotka "Wuja odchudzila". Wuj opowiadal, ze ona mu zawsze jako lekarz te margarynki i chude wszystko dawala a tutaj mozna maslo jesc a ono mu sie po nocach snilo. Tak przypadkiem to zobaczylem na parapecie w kuchni, zaczalem czytac do obiadu i do wieczora przeczytalem. Potem na studiach jak trzeba bylo oszczedzac na karte graficzna to w kolko jadlem majonez i jajka, bo tak bylo najtaniej Przyjezdzam na wakacje a moj brat ciezarowiec, co chcial zbic wage przed zawodami takie oczy zrobil, bo tam mu na awf wciskali, ze chude jogurty i takie tam....no ale potem oczywiscie to wszystko poszlo w zapomnienie... ponad 5 lat temu ta sama ciotka lekarka , wielka i otyla, dala mi acard, caly dzien wczesniej lazilem z holterem, i mowi zeby brac i brac. Ja pytam do kiedy a ona "caly czas". A potem wpadlem na DD, troche durnot pogadalem i wiecie jak to bylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
« Odpowiedz #66 : 2013-09-20, 12:41:05 » |
|
Mnie w tym roku puknęło 45-cio lecie... Pamiętam dokładnie, bo to było w roku, gdy do szkoły posłali. Leci ten czas. łeee to ten "admin" młody jest, a jakby stary- wynika z YT W takim razie jestem młodsza młodzież wiekiem i stażem 3
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #67 : 2013-09-20, 12:47:35 » |
|
Mnie w tym roku puknęło 45-cio lecie... Doskonale Cię rozumiem... Mnie już stuknęło 28-lecie... I rechot tych kolejkowiczów, ze wspaniałego dowcipu... Na pohybel z niimi. Takich rzeczy się nigdy nie zapomni. Ponoć już pracują nad wymazywaniem takich niemiłych wspomnień.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #68 : 2013-11-04, 07:24:59 » |
|
Mnie w tym roku puknęło 45-cio lecie... Pamiętam dokładnie, bo to było w roku, gdy do szkoły posłali. Leci ten czas. łeee to ten "admin" młody jest, a jakby stary- wynika z YT W takim razie jestem młodsza młodzież wiekiem i stażem 3 Wobec ostatnich DOniesień okres nauki, polegający na eksperymencie ? ?, nie wlicza się DO stażu. Proszę coś innego wykombinować teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #69 : 2013-11-04, 07:50:40 » |
|
Tak miało być! 1:1:1
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #70 : 2013-11-04, 07:57:32 » |
|
Tak się właśnie zastanawiałem jaki staż mają poszczególni forumowicze jeśli chodzi o żywienie optymalne.Jeśli to nie tajemnica to proszę o wpisy. Dla co poniektórych taka ankieta nazwijmy to może być przekonywująca do tego modelu żywieniowego.
Pozdrawiam.
Ciekawe, ankieta go zniechęciła, czy wpisy. Znaczy forma, czy treść.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
« Odpowiedz #71 : 2015-09-11, 09:29:10 » |
|
Ale ogólnie diety niskowęglowodanowe robią sie coraz bardziej popularne i wręcz modne... nie zauważyłem. Chyba, że w internecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
« Odpowiedz #73 : 2015-09-11, 09:42:34 » |
|
e tam, wirtualne jedzenie nie spotykam praktycznie osób, które kupują takie produkty jak ja. Więc mówię co widzę. Pani sprzedawczyni zauważając mnie w drzwiach - z daleka już komunikuje , że dla pana nic nie ma ! ( mięsny) . A w nabiałowych są śmietany 10 % i masło light.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #74 : 2015-09-11, 09:46:04 » |
|
A ja wiem, że w "moich" mięsnych nie jestem "osamotniona"...
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
|
« Odpowiedz #75 : 2015-09-12, 11:31:07 » |
|
5 lat minie 01. pazdziernika.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #76 : 2015-09-12, 11:34:15 » |
|
7 minęło 2 maja...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
« Odpowiedz #77 : 2015-09-12, 12:01:46 » |
|
Potem na studiach jak trzeba bylo oszczedzac na karte graficzna to w kolko jadlem majonez i jajka, bo tak bylo najtaniej
Warto bylo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #78 : 2015-09-12, 13:34:26 » |
|
Zależy jaka karta to była.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
« Odpowiedz #79 : 2015-09-12, 14:49:02 » |
|
U mnie voodoo 1 Najwiekszy skok w wydajnosci i jakosci odtwarzanej grafiki.
|
|
|
|
|
|
|
|