Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: utrata wagi (Przeczytany 10270 razy)
|
Alicja44
Go
|
Jestem na ŻO 3 tygodnie i dzisiaj z ciekawosci weszłam na wage,ze zduminiem patrzałam w cyferki i nie dowierzając weszłam na wage ponownie i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu oczywiscie schudlam przez te 3 tygodnie 5kg.CUD to jakis o 5 kg lżejsza i szczesliwsza poZdrawiam Chcialam jeszcze dodac ze cera mi sie poprawila i ze ogólnie jest SUPER.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem na ŻO 3 tygodnie i dzisiaj z ciekawosci weszłam na wage,ze zduminiem patrzałam w cyferki i nie dowierzając weszłam na wage ponownie i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu oczywiscie schudlam przez te 3 tygodnie 5kg.CUD to jakis o 5 kg lżejsza i szczesliwsza poZdrawiam Chcialam jeszcze dodac ze cera mi sie poprawila i ze ogólnie jest SUPER. Utrata wagi i poprawa wyglądu, to najmniejszy pikuś na LCHF Czeka Cię więcej miodku, ale to z czasem, z czasem...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czeka Cię więcej miodku, ale to z czasem, z czasem...
Jak Pani będzie grzeczna, to i zasłuży na więcej miodku.... Tak z cały słój
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
Czeka Cię więcej miodku, ale to z czasem, z czasem... Jak Pani będzie grzeczna, to i zasłuży na więcej miodku.... Tak z cały słój Juz sie nie moge doczekac, jak w piosence "cała jestem w skowronkach"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tylko nie "odleć" za daleko.
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Alicja44
Go
|
Witam znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Witam znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie Brawa! Zwłaszcza to samopoczucie cieszy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Witam znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie A geba czerwona ci sie nie robi? Za miedza pisali, ze geby czerwienieja na do
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja wyglądam jak córka Indianina...Czerwone Lico...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Przynajmniej widać że żyjesz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Witam znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie A geba czerwona ci sie nie robi? Za miedza pisali, ze geby czerwienieja na do Owszem. Gęby czerwienieją, ale podnieconym samcom i tylko dlatego, że u niektórych z nich organizm nie jest jeszcze w stanie ustalić dostatecznie szybko, w której części ciała należy zwiększyć przepływ i ciśnienie krwi. U samic jest identycznie, ale ja nie łączyłbym tego akurat z DO. No, może w początkowej fazie leczenia tym sposobem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lepiej mieć czerwoną gębulę, niż żółtą i skośne oczy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za miedza buraki kwitną i to cudze!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Lepiej mieć czerwoną gębulę, niż żółtą i skośne oczy... A przecież jeszcze można wybrać ... dobro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|