Kryanna
Go
|
Wróciliśmy z mężem i sąsiadami z kijkowania po lesie - 2,5 godziny w nogach! Ludzi dzisiaj sporo było, bo czasem nikogo nie widać, takie lenie są! Może jaki obiad się zaliczy, bo dokładnie wytrzepane zostały zapasy wigilijne i śniadaniowe
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
My trochę po górach pohasaliśmy, ale śnieg był mokry, bo temperatura nie przekraczała 1 stopnia na plusie. Za to cisza i spokój
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wróciliśmy z mężem i sąsiadami z kijkowania po lesie - 2,5 godziny w nogach! Ludzi dzisiaj sporo było, bo czasem nikogo nie widać, takie lenie są! Może jaki obiad się zaliczy, bo dokładnie wytrzepane zostały zapasy wigilijne i śniadaniowe 2,5 godziny to sporo. Gratuluję...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale są milsze metody spędzania czasu przecież! Na przykład siedzenie za stołem i czekanie na kolejną kolejkę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też trzeba mieć niezłą kondycję...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się rękę zmienia, to nawet cherlak da radę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na siedzenie za stołem trzeba mieć najlepiej mocne siedzenie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry Wieczór. Stoły zjedzone? U mnie ulewa przeszła/3C/11okrążeń po murawie. Musiałem improwizować bo glinka zbyt grząska. P. S. Dziś w wydeptanych butach, prawie bez amortyzacji - na murawie jednak mogą jeszcze biegać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Brawo Ty...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ale są milsze metody spędzania czasu przecież! Na przykład siedzenie za stołem i czekanie na kolejną kolejkę... Było to wcześniej powiedzieć!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trasa zmrożona. -3C/4k/21min. Tak sobie. :-| Za to pięknie dziś Wenus było widać, nawet myślałem że to podświetlony dron.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No przecież wyraźnie było widać tą planetę więc wzroku nie wysilałem, a nawet próbowałem mrużyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No przecież wyraźnie było widać tą planetę więc wzroku nie wysilałem, a nawet próbowałem mrużyć. Wali po oczach aż miło, bo teraz to najjaśniejsza "gwiazda".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ją rozpoznać?
|
|