administ
Go
|
I bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jestem. Wieczór, 10C, wilgotno, deszczyk. Wrażenie przez to cieplejsze. Kilka km, czas nieistotny dziś dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Moja pogoda. Wietrznie, niezbyt mokro, niezbyt sucho. Niezbyt zimno, niezbyt ciepło. 4kilo/20:36. Dwie minuty odpoczynku. Skok w dal po ciemku /12 butów :-\ . Trudno próg złapać.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jak można mierzyć stosując różne miary? Czas, ilość, długość - w jednej tabeli.
Swoją drogą, to trochę za wolno ostatnio biegam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Halucynogenne pewnie trudno dostać. P. S. Chłodno się zrobiło. Na dziś 4k/21:00 wystarczy mi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj się dowiedziałem, że powiedzenie: "śmieje się jak głupi do sera" - ma drugie biochemiczne dno... Teraz będzie: "naćpał się twarogiem". Aż mi się nie chce więcej szukać na ten temat, bo nigdy nie widziałem, aby po kazeinie kogoś szarpnęło w widoczny sposób.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Wczoraj się dowiedziałem, że powiedzenie: "śmieje się jak głupi do sera" - ma drugie biochemiczne dno... Teraz będzie: "naćpał się twarogiem". Aż mi się nie chce więcej szukać na ten temat, bo nigdy nie widziałem, aby po kazeinie kogoś szarpnęło w widoczny sposób. Z tego co wiem OSM sprzedaje kazeinę na grzebyki i guziki.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A Brzezinka tłuszcz na mydło...kiedyś. Byznesysbyznes.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzisiaj była idealna pogoda do biegania i dla grzybiarzy też, bo sporo ich w lesie. Ale po jakiego grzyba oni po tych chaszczach łażą jak w sklepie bez kolejki można cały koszyk kupić? Zaradne ludziska.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
nigdy nie widziałem, aby po kazeinie kogoś szarpnęło w widoczny sposób
Ale przecież z daleka widać, że aur nie widzi.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
nigdy nie widziałem, aby po kazeinie kogoś szarpnęło w widoczny sposób
Ale przecież z daleka widać, że aur nie widzi. Grzyba widać z daleka, sikoreczkę trzeba wypatrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak trzpioci to bezproblemowo... Ale po co wypatrywać, jak można słoninką skusić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|