|
|
vvv
Go¶æ
|
chciaĆam zbadaÄ
"badanie jadĆospisu" to jest dopiero rzadka usĆuga.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O homocysteinie to siÄ dowiedziaĆem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robiÄ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Jak siÄ homocysteina okaĆŒe "niewypaĆem", bo musi, to pewnie wygrzebiÄ
jakÄ
Ć nowoĆÄ na postrach. JuĆŒ gdzieĆ piszÄ
, ĆŒe obniĆŒanie witaminami homocysteiny nie skutkuje tak jak siÄ spodziewano.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Pierwszy Bieg Jesienny. 4kilo/21min. Tyle po przerwie.Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czekam na znoĆnÄ
pogodÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
O homocysteinie to siÄ dowiedziaĆem dopiero w Ciechocinku. Ale jaja, co ja tam w tym towarzystwie robiÄ? A bo tam to trzeba siÄ wiedza wykazywaÄ, co jeden to bardziej wiedzÄ
cy No i ten duchowy zwiastun co ma wynagrodzi sprawiedliwoĆciÄ
, tÄ
sprawiedliwoĆciÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pogoda dzisiaj idealna do biegania, wiÄc nie ma wymĂłwek, trzeba byĆo pobiec. ZaĆoĆŒyĆem sobie z gĂłry tylko piÄ
tkÄ, bo dĆugo juĆŒ nie biegaĆem (z powodu deszczowej pogody ) i nie byĆem pewien jak bÄdzie. A byĆo nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym dĆugim finiszem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A byĆo nadspodziewanie dobrze, bez przerywania i z mocnym dĆugim finiszem. To dlatego ci biegacze takie miny majÄ
rozanielone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Temperatury sÄ
teraz idealne do biegania. Bardzo przyjemne uczucie (biegacze pewnie to znajÄ
) gdy podczas biegu myĆlisz o czymkolwiek, a nie o bieganiu, bo wysiĆek jest obojÄtny. CoĆ jak spacerek do sklepu, gdy zastanawiasz siÄ co miaĆeĆ kupiÄ, bo kartki zapomniaĆeĆ. ByÄ moĆŒe to zasĆuga niskich temperatur, moĆŒe wybiegania pod koniec sezonu lub rzadszych wypadĂłw do lasu i jest wiÄcej czasu na regeneracje albo wszystko razem siÄ skumulowaĆo? W kaĆŒdym razie jest super.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Dobrze opisane. Jest tak dzisiaj wĆaĆnie. Ale ja bez szaleĆstw 4kilo/20:30. To pewnie dlatego tak jest ĆŒe czĆowiek gotowy do drogi w ciepĆe strony jak gÄsi.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
A w miÄdzyczasie zaczÄĆo z lekka kropiÄ, oby to nie byĆ koniec pogody typu lato nad BaĆtykiem jak ostatnio.Â
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kilka dni to jeszcze potrwa. W jesiennym deszczu nie biegam, bo mi siÄ nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
|