administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
zapraszam wszystkich To impreza elitarna się zdegradowała do imprezy masowej? Spoko, nie będzie tłoku, bo impreza odbywa się w siedzibie TVPis, a dużo jest uczulonych ponoć na telewizornię pismaków
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oby tylko nie było zbyt dużo chętnych, bo nie będzie czym oddychać... A wiadomo, że zbyt małe stężenie tlenu wprawdzie powoduje rzut endorfin, ale i zaburza strasznie przewodnictwo estru octowo-cholinowego, co może upośledzać poprawność funkcjonowania mózgowia i niektórych zwojów autonomicznych i może skutkować nawet zaburzeniami mowy i innymi sensacjami sympatyczno-parasympatycznymi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na dziś wieczór dobiegałem 4km/22min/20C. Czyli słabawo. No ale musiałem przywdziać stare kłapciuchy bo przecież ostatnio to sobie obtarłem skórę. Ale spokojnie, jest jeszcze jutro. A potem jeszcze jutro jutro...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Daj Boże każdemu takie "słabo", szczególnie po pięćdziesiątce!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj też biegam, trzeba oddalić od siebie dziadostwo na ile się da. A jak już nie będę mógł, to będzie rowerek, a jak już nie będę mógł, to kupię psa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to niezależnie od wieku i pozycji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wieczorem są idealne temperatury do biegania ale w lesie za ciemno, więc muszę popołudniu się "męczyć".
|
|
|
|
|
|
|
|