Blackend
|
Ale to tylko pierwszosortowcom co podatków nie płacą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
5 zaliczone, wprawdzie marszobiegiem czyli trochę słabo, ale za to jest jeszcze jutro.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo. Nie od razu dobrą zmianę wprowadzono.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto się teraz skusi na 5+, jak 500+ już "mało"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A nie lepiej te kWh w polskim węglu przepalać, bo ponoć tanio wychodzi... O ile mróz wróci, ale cała zima przed nami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry! Lekki minusik. Trochę dziś przegiąłem. Dlatego teraz 4km/czas mocno rekreacyjny jedynie. Za to czas pokaże jak będzie jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo samochodem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Samochodem też nie, bo donieśli mi, że dzisiaj korki były masakryczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zawsze tak jest jak tylko spadnie parę milimetrów śniegu, boją się jeździć i wszystko się korkuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiesz, odsapniesz. A jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wy to macie zdrowie! Nie to co ja, już trzeci a może i czwarty sezon sobie odpuściłem. Ale jak tylko przyjdzie wiosna i chęci...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiesz, odsapniesz. A jutro, jutro... Wiadomo, jutro zawsze będzie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wy to macie zdrowie! Nie to co ja, już trzeci a może i czwarty sezon sobie odpuściłem. Ale jak tylko przyjdzie wiosna i chęci... Cały czas czuję naturalną potrzebę ruchu i sprawia mi to przyjemność, szczególnie pod koniec. Ale spacerowanie też jest dobre, bo można sobie to i tamto przemyśleć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma nic zdrowszego niż godzina biegu na pograniczu długu tlenowego pod koniec! Najlepszy z możliwych "detoks" z "toksyn" i kop morfiny na kilka godzin. Dopełnieniem ciepła kąpiel po wysiłku - coś fantastycznego. Natomiast te "morsy" to tylko morfiniści, jak i ci co się stosownym oddychaniem zakwaszają prawie do utraty przytomności. To już jest narkomania.
|
|
|
|
|
|
|
|