admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
No jak nie jak tak! Głupcy powiają o mnie, że "na niczym się nie zna, nic nie osiągnął, wszystko zmarnował" - i powiem szczerze, bardzo mi odpowiada takie mniemanie. Właśnie tak mają myśleć.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
"Najbardziej nienawidzą tego, który Prawdę im powie"
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
I pamiętajata, zimą w sandałkach, żeby nie było że nie podałem. W Polsce w zimie w sandałkach się nie da bo skarpety przymarzają. Gdy skarpety przymarzają to kleszcze w sen zimowy zapadają. Komarki się zataplają/zatapiają/ zapultają/zastygają w bagnach, szpłotki serwują się w konserwach. Kaczki grają w multikulti, ubierają się w worki i udają patch_worki. Dla ogrzania dzióbka pogwizdać sobie mogą bo tamci co nic...., to mogą mnie w zad kopnąć nogą ucha, cha zima może być albo i nie zła. https://www.youtube.com/watch?v=7df9OdJQQlc
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale o co biega?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie pytaj, bo jeszcze odpowiedź dostaniesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś bez przebieżki. Zmarzlina odpuszcza. Zastępstwo - sprinty po murawie. Słabo, cuś wungla nie dojadłem na dziś normy+ chyba.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale przebieżki mogą prowadzić do ciężkich powikłań!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Najgorsze jest zapalanie na pych przy silnym mrozie, można zejść na płuca w ciągu minut.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja na szczęście nieświadomie biegam. A jeszcze szczęśliwiej że nie jestem biegaczem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Lekki przymrozek. Ścięło bieżnię. Chlew pijacki jakiego za tamtych nie widziano, etap przedwstępny przygotowania działki pod budowę komuny. Tak więc korzystam póki się na flaszce nie fajtnę. 4km/czas akurat jak na lekką przebieżkę.
|
|
|
|
|
|
|
Stanleyrydel
Go
|
Witajcie, jestem tu nowy i też od niedawna próbuję ŻO przeglądam to forum, różne wątki i chciałbym znaleźć osoby/osobę, która orientuje się trochę więcej niż ja apropo dużej objętości treningowej ( głównie biegania) i żywienia przed w trakcie i po... Ktoś coś?? Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na ŻO żywienie okołotreningowe traci sens. Żywienie to proces całodobowy, a na tłuszczówce przewód pokarmowy ciurka energią i budulcem non stop.
|
|
|
|
|
|
|
Stanleyrydel
Go
|
Masz doświadczenie w tym temacie? Jeśli tak to proszę jakiś o kontakt
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dla zainteresowanych maratonik w okolice startu wątku. Tudzież środka +/- może bardziej. A nuż, może tam?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
-5 około. Rozruch 4km/czasjużnietakprzyzwoity , wszak cieplejsze dni nadchodzą?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale teraz za raz...
|