admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
E tam, nie znasz się, i tyle
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No przecież, że nie... I tego nie ukrywam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie Ania Lewandowska to sie zna, bo jest fitness dietetyczka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To największa gwiazda polskiej dietetyki! Bardzo dobrze, ż ma taki wpływ na internautki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No wlasnie Ania Lewandowska to sie zna, bo jest fitness dietetyczka Jej to bym z reki jadł.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie Ty jeden!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A fanki rozgorączkowane, aż kipi w necie, czy już urodziła, czy jeszcze nie!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pełnia, jasno jakoś bardziej. Niezbyt zimno. 4km/czaswystarczającyantyświralny.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciepły wieczór. Zieleń buchnęła po ostatnich opadach. Przebieżka taka se na 4km/czaswokienkuzmieszczony.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to dziś chłodny wieczór . Ale 4km/czaslepszy. Właściwie czas najlepszy tego sezonu, ale co to za sezon? Bezobjawowy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mokry wieczór, prawie zimowy. Bieżnia jednak nadal trzyma konsystencję po ostatniej porządnej suszy. Warunki akurat na sezonu zbicie na 4km o sekund z pintnaście.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chłodno, niezachłodno. Bieg z nieba podziwianiem. 4km/czaswzakresiezmieszczonywęgielkówniecozamałodowieczoraweszłochybaż. Efektownie podświetlona półksiężycem smuga chmurzowia na zagwieżdżonym, niezciemnionym do końca niebie. Wspaniały widok gdyż muskowi nie udało się zebździć nieba tym ostatnim lotem-nielotem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś też efektowne niebo + trochę deszczu, choć przeciągnęło się wyjście trochę z powodu jeszcze bardziej efektownego wypadku samochodowego jaki słyszałem. Oby to był tylko efekt spuszczenia ze smyczy+, a szpitale żeby były wydolne... 4km/czasnieszczególnyalewprzewidzianejnormie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przerwa w opadach, niby nie za ciepło, ale wilgoć taka że wrażenie ze 2x wyższej temperatury po biegu. 4km/czasprzygranicyprzewidzianejramki.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Przerwa w opadach, niby nie za ciepło, ale wilgoć taka że wrażenie ze 2x wyższej temperatury po biegu. 4km/czasprzygranicyprzewidzianejramki.
Drugie zdanie w tej wypowiedzi to dla mnie ciemna magia...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To tylko fachowa terminologia odczytu z czasomierza, ułatwiająca mi nieco orientację.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dziś byłem na 20 min. przebieżce, ale nie znam dystansu, bo zmieniłem trochę konfigurację aby nudno nie było. Teraz są sprzyjające temperatury do biegania.
|
|
|
|
|
|
|
|