Jarek
Go
|
Na raty nie idzie? Wtedy tylko od ręki by robili.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wydłużyłem sobie od kilku dni trasę do 35min. i nawet spoko. Cel, to godzina niewyczerpującej przebieżki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ech, ta ewolucja nam dała takie chłodzenie mózgu, że nawet w samo południe, w upał, da się biec i nie umrzeć. I teraz musimy się męczyć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo to ze "słonecznej planety".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po opadach. Pochmurno, ale woda wstaje. Wrażenie cieplej niż jest. Tymczasem rekreacyjnie, acz bez większego odpuszczania - 4km/+44sek. od sezonu rekordu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wieczór chłodniejszy, przyjemniejszy nieco, niebo gwieździste. 4km/20:39. Zaledwie +100sek od rekordu ostatnich lat. Nieźle zważywszy że to łącznie z odpowiedziami dot. biegania. Jakiś as wywiadu z ciemności wirażu sypał pytaniami. Dobrze że nie pytał o imię zza ostrego cienia mgły.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A wczorajszego wieczoru jakoś nie pamiętam, bo aklimatyzacja mnie szybko uśpiła...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To taki przypadek trzeba zaliczyć do gender, bo innego wytłumaczenia nie ma! A zgrabna chociaż była, czy babochłop?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To taki przypadek trzeba zaliczyć do gender, bo innego wytłumaczenia nie ma! A zgrabna chociaż była, czy babochłop? Sarenka taka, że dawniej bym nie odpuścił, no ale teraz już wzrok nie ten.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja bym za koszulkę złapał. Ale to pod molestowanie seksistowskie by podciągnęli...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja ci dam statecznego, jeszcze mi miejsce w autobusie ustąp, to normalnie pogryzę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Idę z tego wszystkiego w las, ale na spacer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|