Blackend
|
No i też fajnie. Nie łączysz marszu ze spacerem z psiakiem? Wtedy nie jest nudno, bo zawsze jakiś zwycięski patyk znajdzie się w okolicy, albo co jeszcze lepiej inny czworonóg.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Łączę, ale u mnie marsz trwa 2,5-3 godziny, a wtedy pies z nudów wlecze się za mną i nie ma radochy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie lepiej na pielgrzymke, zawsze razniej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ale w dobrym tempie!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I z pieśnią na ustach.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I z dodatkowym obciążeniem- plecak niewiasty nieść
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Lepszy plecak niż garb!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
odroznic
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
400000cm/rekord sezonu . Przyjemnie z wieczorka. Baranki podświetlone zza północno-zachodniego horyzontu nie mają sobie równych i nawet księżyc z przeciwnej nie przeszkodził.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Super. Ja na razie sobie człapie, ale i tak jestem zadowolony.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, na zawody nie chodzę, a jeszcze mam radochę z biegania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem czy biegacie po chodnikach w mieście, ale mam śmieszna obserwację. Widuję biegaczy, którzy zatrzymani przez czerwone światło, tańczą albo się gibają, albo robią inne dziwne ruchy, przypominające zaawansowanego Huntingtona, zamiast normalnie stanąć i pobiec dalej, kiedy zaświeci się zielone. Ja rozumiem, że trzeba utrzymywać tętno i "rozgrzanie", ale bez przesady, ile to tętno spadnie przez 30 sekund stania? A nawet może to być korzystne, bo przecież w treningu chodzi również o fluktuacje tętna, po to są podbiegi i sprinty.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie biegam po mieście, ale też to obserwuję. Najczęściej, to są ci co mają takie rajtuzki prosto ze sklepu sportowego, bidonik za paskiem - no, od razu widać, że profeska.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Błyskać chcą, oklaskiwac, trzeba, wspierać, podziwiać.l
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Atencjusze by instagram & co. A tętno? Zależy od trasy. Przy dużym zagęszczeniu świateł pewnie by już spadło, ale kto biega po ulicach (powyżej)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|