RafaĆS
|
DziĆ byĆo wietrznie, to pewnie piĆkÄ zwiewaĆo... DokĆadnie, bÄdzie trza poprawiaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Koniec lipca... Na koszach juĆŒ prawie siÄ rozruszaĆem. Skorzystawszy z ochĆodzenia chwilowego. Hopki, mĆynki, pod nogÄ
, za nogÄ
, dwutaktem, naskokiem. Wolne 18/25, etc...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Wsadu tyĆem nie byĆo?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomo¶ci: 26739
|
Najpierw trzeba nad obrÄcz rÄkami siÄgnÄ
Ä!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Z drabiny
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Tak byĆo. Gra to gra, wsad jak wejdzie to dobrze, czasem siÄ przydaje, ale generalnie pokazĂłwa. Het tu siÄ zaczynaĆo wyĆŒsze skoki. PamiÄtam nieco za tablicÄ
, powyĆŒej siedziaĆem (raczej mnie nie widaÄ) , ale poziom polskich zawodnikĂłw ligowych to byĆ wtedy dla mnie Ćmiech. CoĆ tam Frasunkiewicz kombinowaĆ, ale bardziej na kombinacji niĆŒ samej skocznoĆci. https://youtu.be/SItp4JDIffI?t=2402
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Ja z czasow Jurkiewicza
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
O Kijewskim zapomniaĆem, ale musiaĆem wujka zapytaÄ o nazwisko bo uciekĆo...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
KiedyĆ to byĆo... Ale ogĂłlnie - kilka miechĂłw ligowego trenowania-grania i mnie skocznoĆÄ nieco spadaĆa... A nie ma siÄ o co rozbijaÄ do pewnego poziomu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Pam ietam pierwszego murzyna w lidze , to byĆa jeszcze komuna- ale . byĆo poruszenie Polski Jordan na tÄ
.te czasy . Chyba siÄ nazywaĆ jak stolica USA
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale wtedy "spĂłĆek skarbu paĆstwa nie byĆo" tylko "wspĂłlne fabryki"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Na trening siÄ szĆo, a nie do pracy ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, za "szychta" pĆacili jak pan BĂłg przykazaĆ, chociaĆŒ nawet do szybu siÄ kolesie nie zbliĆŒali.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
A jeszcze talony na ĆŒarcie, i wczasy pod grusza dawali ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dlatego PiS przywraca te piÄkne czasy, gdy "siÄ naleĆŒy", a nie "wypracuj sobie".
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Tak jak i ostatnio, zmieszczone piĆki do dziury, akuratnio przed deszczem. TrochÄ dzieciaki musiaĆem przebiegaÄ bo mi piĆkÄ chciaĆy zabieraÄ . Osobiste - 18/25. Tak sobie, bym powiedziaĆ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Jednak dopisujÄ przebieĆŒkÄ przedwczorajszÄ
. Wychodzi na to ĆŒe to byĆy historyczne bo ostatnie 4km na Zapieckowej bieĆŒni, sypkiej. A wĆaĆciwie placu budowy (dlatego przybiegĆem jako ostatni) .DziĆ juĆŒ wjazd betonu, potem nawierzchnia. Oby nie byĆo zbyt plastikowo...
|
|
|
|
|
|
|
|