Iga
Go
|
180 cm wody ............................ jak wysokość skoku nieduża, a wiedza wystarczająco ......... No nie znam się na tych skokach na główkę Swego czasu skakałam,ale na nogi Ciekawa jestem jak się ma bieg na dworze, do "biegu" w domu na skakance?Poskakałam sobie pół godzinki,jestem ciekawa jak się jutro będą zachowywały moje mięśnie,czy będę mogła wstać z łóżka Jak będę miała dobrą kondycję stawów,mięśni,to wystartuję wreszcie na dworze,co sobie postanowiłam już kiedyś tam,ale przerywałam ,bo przesadzałam.Cóż wydolność oddechowa nie szła w parze z kondycją stawów,po tak sporej przerwie .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ma się rozumieć,musiałabym jednak podjechać do teściowej,albo przeprowadzić się na wieś,ewentualnie kupić grabie i grabić liście w pobliskim parku Oczywiście tylko wtedy, gdy jest w użyciu. No i potrafi dać wycisk
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To prawda,raz mi "przesadziła" kwiatka Teraz robię sobie więcej miejsca ,żeby nic nie "przesadzić",ani żeby mi nikt w drogę nie wchodził,bo swego czasu to jak zaczynałam skakać,to akurat dzieci miały silną potrzebę przechodzenia w te i z powrotem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli skakanka była po to, żeby dzieciaki nie podskakiwały.. Tylko jak się dobrze przywiąże. O właśnie. Teraz sama tandeta rurki z PVC, ogrzewanie podłogowe. Mnie wiązano do konkretnych żeliwnych grzejników.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O właśnie. Teraz sama tandeta rurki z PVC, ogrzewanie podłogowe. Mnie wiązano do konkretnych żeliwnych grzejników. O rany...Radzi ! Co Ty teraz do nas mówisz???
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Miało byc : Radzio - oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
O właśnie. Teraz sama tandeta rurki z PVC, ogrzewanie podłogowe. Mnie wiązano do konkretnych żeliwnych grzejników. Ja w ogóle nie dawałem się wiązać, tylko sam mogę się poplątać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O właśnie. Teraz sama tandeta rurki z PVC, ogrzewanie podłogowe. Mnie wiązano do konkretnych żeliwnych grzejników. Naprawdę byłeś bardzo przywiązany do grzejników..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..ale tylko do tych żeliwnych..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Po wczorajszych wyczynach na skakance i jednym sprincie na dworze, czuję się dziś jakby mnie ktoś kijem zajechał po nogach .Bolą mnie mięśnie,zakwasy mi się porobiły,ale to w sumie nic,nawet dobrze,bo to znak,że jakiegoś wysiłku dokonałam.Najważniejsze,że nie mam żadnej kontuzji stawów,czy naciągnięć itd.Czyli jednym słowem,wszystko idzie w dobrym kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...Bolą mnie mięśnie,zakwasy mi się porobiły... "Trza se" lekko rozruszać zakwasa.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Trza se" lekko rozruszać zakwasa. No właśnie tak chodzę...ledwo i myślę co tu zrobić ...rozruszać se ...tak też zrobię,dzięki za poradę .Takie coś czułam ponad 10 lat temu
|
|
|
|
|
|
|
|