Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Idę biegać. Już dawno po hejnale...albo nie idę... jednak idę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś nie mogłem sobie odmówić i dla porównania ganiałem przez 1h40min po płaskim. .....nawet pić mi się nie chciało. Tu (na nizinach) żeby urozmaicić spacery biegowe i "zachęcić" organizm do wysiłku, trzeba wymyślać zabawy biegowe, albo organizować sobie czas w fitness klubach. W górach wystarczy zacząć biec lub raźno maszerować, a "akcja" zaczyna się rozwijać z prędkością górskiego potoku ..... tuż po deszczu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A zwierzyny żadnej tam nie spotykasz? Już tak przywykłam , że coś z dziczyzny, jakieś łanie , zajączki się przewijają.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A zwierzyny żadnej tam nie spotykasz? Już tak przywykłam , że coś z dziczyzny, jakieś łanie , zajączki się przewijają. Czarne wiewiórki sztuk..... raz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czarne? O to muszą być ładne. Jeszcze takich nie widziałam a kiedyś hasałam po Beskidzie Niskim
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to była owca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"...parki spacerowiczów w podeszłym wieku." Ba , i -10 C ? I górki. Eee to na pewno nie w podeszłym wieku. To młodziaki
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Postanowiłam sobie, że jak tylko się trochę ociepli, to znowu zacznę biegać na dworze (lub na polu ). Jednak w mieszkaniu - na tym orbitku - to nie jest to samo. Nie daje tyle satysfakcji, nie dotlenia tak i chyba wszystkie mieśni nie pracują tak, jak przy prawdziwym bieganiu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie aż tak blisko, bo "z buta' to mam pól godziny drogi. A sama to bym się bała po lesie biegać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Postanowiłam sobie, że jak tylko się trochę ociepli, to znowu zacznę biegać na dworze (lub na polu ).... [/quo "...parki spacerowiczów w podeszłym wieku." Ba , i -10 C ? I górki. Eee to na pewno nie w podeszłym wieku. To młodziaki O górkach nic nie pisałem w moim poście, bo rzecz się działa dziś na Mazowszu. Radziu to gdzie Ty jesteś? Okazuje się , że nie tylko ja się tak przemieszczam Biegałeś z wiewiórką wczoraj, jak zrozumiałam , dziś na Mazowszu. Hm
|
|
|
|
|
|
|
|