WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo ja ja...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podczas dzisiejszej przebieżki tak sobie przemyśliwałem, że gdyby się tak skrzyknąć wśród forumowych biegaczy i przebiec razem z kandydatem po centrum Włocławka to by to całkiem niezła promocja była Widok kilkunastu (trzeba by było jeszcze parę osób dokooptować) biegaczy w jednakowych koszulkach z dużym nr startowym kandydata na pewno wzbudziłby zainteresowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz to już dawno za późno, no i trudno też wpychać się komuś na siłę z pomysłami jak o to nie prosi. To tylko mój luźny głos w forumowej dyskusji
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podczas dzisiejszej przebieżki tak sobie przemyśliwałem, że gdyby się tak skrzyknąć wśród forumowych biegaczy i przebiec razem z kandydatem po centrum Włocławka to by to całkiem niezła promocja była Widok kilkunastu (trzeba by było jeszcze parę osób dokooptować) biegaczy w jednakowych koszulkach z dużym nr startowym kandydata na pewno wzbudziłby zainteresowanie. Biegających kandydatów w stolicy jest sporo. Niektórzy proponują osiągnięcie zdrowia przez tę formę ruchu. Myśląc globalnie o poprawie zdrowia, prawdopodobnie to wszystko jedno w jakim biegu weźmiesz/my udział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może...
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
te forum zeszło już na psy - dno
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
te forumo jest superrrr tadzio!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"... "tadzio" chyba nie ma takiego forum, które by się podobało wszystkim jego użytkownikom. Każdy jest inny. Jedni ożywiają się tylko wtedy jak jest kłótnia na Forum, niektórzy traktują je głównie jako rozrywkę, niektórzy lubią tylko innym ubliżać, a niektórzy lubią wiecznie narzekać i biadolić. Napisz lepiej "tadzio" jak tam Twoje ciśnienie? Czytałam niedawno w miesieczniku "Optymalni", że jeśli - pomimo dokładnego stosowania DO - nadciśnienie nie mija, możliwa jest konieczność przeprowadzenia zabiegu na nerkach...może być zwężenie tętnicy nerkowej - czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale to bardzo poważny zabieg jest! Jeszcze musk może wymuszać nadciśnienie jak niedożywiony...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie prowokuj "wilka z lasu"... i podpowiem , nie mam tu na myśli tego "wilka" z tamtego "lasu". A od siebie dodam- tadzio, będziesz na wyborach na Kujawach? Ale to bardzo poważny zabieg jest! Jeszcze musk może wymuszać nadciśnienie jak niedożywiony... Wojtuś!!! Zobaczymy się? Czy znowu nad interpretuję.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie naciskaj, bo stracisz oddech... A dlaczego nie możesz uszanować na przykład mojej prywatności! Czy mam obowiązek wszem i wobec KRZYCZEĆ po całej okolicy: TO JO forumowy WojciechS!Nie lubię przymusu, szczególnie państwowego!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie lubię przymusu, szczególnie państwowego!
Szacun!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie naciskaj, bo stracisz oddech... A dlaczego nie możesz uszanować na przykład mojej prywatności! Czy mam obowiązek wszem i wobec KRZYCZEĆ po całej okolicy: TO JO forumowy WojciechS!... Maratony biegam raz w roku, jeśli zdrowie mi pozwoli i mam ochotę. Tak samo jest z MOIM "krzykiem". Twoja prywatność nie jest mi obojętna. Ale Ty wiesz najlepiej jak o nią zadbać. Podaj mi orientacyjny czas i dokładne miejsce w sposób, który pozwoli Ci zachować swoją prywatność. Wybacz gówniarzowi, daj dobry przykład.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wyjeżdżamy o brzasku!
|