administ
Go
|
Zupełnie przypadkowo u mnie też Czasem "na kolana" popiję białek wyciągowych w formie bulionu. Bulion z nóżek wieprzowych stawia na nogi!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie zdradzaj sekretu... i tak ceny szaleją... Na szczęście, ci liczni co powinni, nie biorą na poważnie tego, co piszę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zupełnie przypadkowo u mnie też Czasem "na kolana" popiję białek wyciągowych w formie bulionu. Bulion z nóżek wieprzowych stawia na nogi! Ja do każdej zupy dodaję przynajmniej jedną stópkę (tą górną jej część bez tych "paluchów"). Taka zupa, jak jest zimna, ma konsystencję galarety...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czasem "na kolana" popiję białek wyciągowych w formie bulionu. Bulion z nóżek wieprzowych stawia na nogi!
Oczywiście stosuję się do zaleceń Po prostu nie mogę na początku przegiąć, bo później dwa tygodnie najmarniej rekonwalescencji Gdy się powoli rozbiegam, później jest już o'k
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja do każdej zupy dodaję przynajmniej jedną stópkę ( bez tych "paluchów").
Jak fachowo zrobiny pedicure, to ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja do każdej zupy dodaję przynajmniej jedną stópkę ( bez tych "paluchów").
Jak fachowo zrobiny pedicure, to ... Ale nie cierpię go robić...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po prostu nie mogę na początku przegiąć, bo później dwa tygodnie najmarniej rekonwalescencji Gdy się powoli rozbiegam, później jest już o'k I bardzo dobrze, bo ma być zdrowo i przyjemnie, a nie dla "popisów" płuca wypluwać!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jak się chce biegać w "rollsroysach", to musi kosztować
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale najważniejsze jest własne samopoczucie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aby im dobrze było! Tak, jak na to zasłużyli!
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Widzę,że rozstrzał cenowy jest duży
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Orientuje się ktoś czy picie kawy ma wpływ na bieg? To znaczy czy nie przeszkadza wypicie kawy przed biegiem, czy też bezposrednio po nim...
|
|
|
|
|
|
|
|