administ
Go
|
To będzie trudno się doczekać w tym kraju!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zarośnie jaką chlorellą. Jak manna z nieba taka kąpiel.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bałtyk ma piękne Wybrzeże, tylko te 18-20 oC w sezonie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bałtyk ma piękne Wybrzeże, tylko te 18-20 oC w sezonie... Dobre i to, wyżej to sinice czy jakieś tam. Zupa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mmmm- otwarte zbiorniki wodne, które jeszcze nie "prątkują". Pycha! Dziś już mogę potwierdzić- utrzymując się bezmyślnie w pozycji poziomej na powierzchni wody, można przebywać w niej ... długo, a nawet o odrobinę więcej , gdyby ... gdyby nie obserwujący takie wydarzenie ludzie. Co zrobić, widocznie są praworęczni.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W lesie wysyp młodych. Dziki się rozmnożyły, sarny podobnie. Pociesznie to całe towarzystwo wygląda. Ostatnią galopadę zakończyłem na 6km, teraz czas na dłuższe "wybiegi", bo jakoś tak deszczowo się zrobiło. Czyżby płazia pogoda?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś w leśnym pakiecie, prócz słońca, otrzymałem mgłę. W takim towarzystwie wypadało się odrobinę przyłożyć- 10km, ale tak, że ... komar nie siada.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Myślałam, że ta kąpiel dostałeś za pokutę... ... Jeżeli aura pozwoli, to w czwartek zadam ją sobie jeszcze raz- skoro tak myślisz. I dziś, a może nawet i jutro to powtórzę. brrr
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogoda sprawiła, że las mi się zagęścił co nieco. Zazieleniło się tak, że aż ... rękawy miałem mokre. Jak tak dalej pójdzie, a nie będę systematyczny(inni biegający też), to niektóre ścieżki staną się trudniej dostępne. 11km jeszcze po "staremu".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też bym sobie pobiegał, ale powiedzmy, że boli mnie biodro!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pozostaje jeszcze spacerek, który też ma sporo zalet
|
|