RafaĹS
|
To ja zwykle poganiam sobie trochÄ pod pretekstem grania w kosza . Temperatura jeszcze pozwala, dziĹ 10 st. C, piĹkÄ gorzej siÄ kontroluje. Za to trĂłjka dzisiaj "siedziaĹa". Na poczÄ
tek 35/50 (70%) . Na koniec - lekkie zmÄczenie i trochÄ ciemnawo przy sztucznym Ĺwietle - 29/50 (58%). Tyle Ĺźe gapa ze mnie, za maĹo wÄgielkĂłw zjadĹem (moĹźe i tĹuszczu), nic nie poczuĹem a tu glikemia na 61mg/dl.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A pomiar byĹ pewny?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
A pomiar byĹ pewny? Pewno Ĺźe pewny. Po chwili maĹy wyrzut adrenalinki aĹź nadto mnie upewniĹ. Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
MaĹy, to tak za "dwa oczka", bo za "trzy" to raczej juĹź duĹźy. Trza byĹo za "dwa" stukaÄ, wÄgli by starczyĹo ...albo tĹuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Za dwa teĹź trochu wpadĹo. WaĹźne Ĺźe w porÄ skoĹczyĹem.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
... i wÄgielki uzupeĹniĹem . Ĺťeby tylko nie wĹÄ
czyĹa siÄ jaka glukoneogeneza teraz.Â
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
... i wÄgielki uzupeĹniĹem . Ĺťeby tylko nie wĹÄ
czyĹa siÄ jaka glukoneogeneza teraz. z weglowodanĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
z weglowodanĂłw?
WÄglowodany zjedzone przeze mnie (ok. 25gr.) i jest ok. Ale kto wie czy dodatkowo glukoneogeneza jako taki awaryjny Ĺrodek zaradczy nie ruszy teraz?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
I co umrzesz? Czego siÄ boisz?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
I co umrzesz? Czego siÄ boisz? Nieee , nie chodzi o strach, a jedynie jest to zagadnienie do rozwaĹźania w szczegĂłlnych przypadĹoĹciach metabolicznych.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
I co umrzesz? Tzn. kiedyĹ tak. Pardon. ...To bardziej do wÄ
tku cukrzycy tyczy siÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
CiepĹo. Znaczy za ciepĹo, zdÄ
ĹźyĹem siÄ juĹź przestawiÄ. ChoÄ przyznam, Ĺźe taki nawrĂłt ciepĹa dobrze mi siÄ kojarzy- krĂłtkie szorty, bezrÄkawniki, ... sandaĹy bez skarpet. Dzisiaj 6km w podskokach. I wymachach.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Nadal ciepĹo, nawet po zmroku. KsiÄĹźyc wali po oczach prawie z peĹnego otwarcia, aĹź trudno ĹcieĹźkÄ upilnowaÄ. DziĹ 6km, bo ...nie muszÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
...DziĹ 6km.... Ja teĹź, wczoraj, lecz za ciepĹo odziaĹem siÄ.Â
|
|