Daniel
Go
|
Chyba bede musial zakupic buty, uzywal ktos nike free?
Mam takie i przebiegłem w nich kilka maratonów. Moje są bardzo lekkie i przystosowane dla biegaczy na boso. Mają nawet specjalną wkładkę. Producent jednak zaleca na nich dystanse do 10km. Kto nie trenował biegania bez amortyzacji, to mogą być problemy ze stawami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Wenyl niebezpieczeństwa" to karmiąca Matka w potrzebie- tym razem. = A "garstka" to ... nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I bardzo dobrze, bo po takim trafieniu, to i blacharz i lakiernik i ... butki mogę pogubić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czy ktoś zauważył jakie "fotoradar" miał buty? Takich nie kupować!
Strzelam - nike model "wolne".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z mojej 17-tki spozierają ... model "za wolne".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...model "za wolne". Najki model "4 free" . Ładnie się nazywają, ale nie widziałem jeszcze takiego modelu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
...model "za wolne". Najki model "4 free" . Ładnie się nazywają, ale nie widziałem jeszcze takiego modelu. Ładny obcasik za to mają. free - "fun" zresztą też. Ale ja się mogę mylić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pierwsze to wersja dla lunatyków. Przystosowane do biegania w trakcie pełni księżyca . Te drugie na pozostałe warunki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Te drugie na pozostałe warunki. Czyli jeszcze za czasów berlińskiego muru- na jogging'owe warunki. Dookoła klombu, siusiu i do domusiu, bo bieganie to niezdrowe jest- zasadniczo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Daniel... Daniel pisał i prosił o ostrożność.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak tak, to Daniel wszystko ponawypisywał.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Chyba bede musial zakupic buty, uzywal ktos nike free?
Mam takie i przebiegłem w nich kilka maratonów. Moje są bardzo lekkie i przystosowane dla biegaczy na boso. Mają nawet specjalną wkładkę. Producent jednak zaleca na nich dystanse do 10km. Kto nie trenował biegania bez amortyzacji, to mogą być problemy ze stawami. Dluzszych nie mam raczej zamiaru biegac (przynajmniej nic o tym nie wiem taa... kupa ludzi sobie tak mówi duża część z nich stoi po pewnym czasie na starcie pierwszego półmaratonu, potem maratonu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tego sie wlasnie boje troche ...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie bój się będziemy Ci kibicować...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
tego sie wlasnie boje troche ... Nie ma czego będziesz miał szansę wykazać wyższość tłuszczu nad węglami
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Moje są już bardziej płaskie. Te już mają grubszą podeszwę i z tego co piszą nadają się do normalnego biegania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tego sie wlasnie boje troche ... Nie ma czego będziesz miał szansę wykazać wyższość tłuszczu nad węglami wole to wykazac cwiczeniami silowymi niz bieganiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|