Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3913607 razy)
|
Dasna
Go
|
Dziękuje, ale to na razie nieśmiała próba powrotu do biegania. Po kontuzji człowiek nabiera pokory.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W terenie. I jak się teraz czujesz? Nic nie boli? Nie, nic. Zobaczymy jutro. Wracam tez, do moich pryszniców gorąco-lodowatych, ale tez zaczynam od części dystalnych. Pomalutku. Za żadne przeręble się na razie nie bierz...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dziś spokojnie , znowu z wkładkami silikonowymi i akcentem na śródstopie 2,5 km dość szybkiego biegu. Cisza, ciemno, wiaterek trochę zacina, mrozek -2 st,C. Prysznic ciepło -zimno i jest good. A ja dzisiaj 1,5 na nartorolkach - takich z kijkami coraz lepiej mi idzie, chchociaż czasami muszę wyglądać jak pajac, kiedy łapię równowagę wczoraj było 2,5 biegu. Ograniczenie dynamicznych ćwiczeń z dużymi ciężarami skutkuje brakiem dyskomfortu kolana. Więc przez jakiś czas w ręce brał będę tylko dwie szesnastki
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziś spokojnie , znowu z wkładkami silikonowymi i akcentem na śródstopie 2,5 km dość szybkiego biegu. Cisza, ciemno, wiaterek trochę zacina, mrozek -2 st,C. Prysznic ciepło -zimno i jest good. A ja dzisiaj 1,5 na nartorolkach - takich z kijkami coraz lepiej mi idzie, chchociaż czasami muszę wyglądać jak pajac, kiedy łapię równowagę wczoraj było 2,5 biegu. Ograniczenie dynamicznych ćwiczeń z dużymi ciężarami skutkuje brakiem dyskomfortu kolana. Więc przez jakiś czas w ręce brał będę tylko dwie szesnastki Tylko okłady z młodych..., tylko z młodych.... mogą przyśpieszyć rekonwalescencję
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dziś spokojnie , znowu z wkładkami silikonowymi i akcentem na śródstopie 2,5 km dość szybkiego biegu. Cisza, ciemno, wiaterek trochę zacina, mrozek -2 st,C. Prysznic ciepło -zimno i jest good. A ja dzisiaj 1,5 na nartorolkach - takich z kijkami coraz lepiej mi idzie, chchociaż czasami muszę wyglądać jak pajac, kiedy łapię równowagę wczoraj było 2,5 biegu. Ograniczenie dynamicznych ćwiczeń z dużymi ciężarami skutkuje brakiem dyskomfortu kolana. Więc przez jakiś czas w ręce brał będę tylko dwie szesnastki Tylko okłady z młodych..., tylko z młodych.... mogą przyśpieszyć rekonwalescencję Wszystko fajnie, tylko co na to małżonka? Jeszcze gdyby receptę miał mi kto wypisać... a tak? Po złości obie nogi mi połamie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brak zaufanego lekarza? Oczywiście nie namawiam do złego, tylko do rekonwalescencji Nie ważne czy młode czy stare, ważne, że ciepłe i jędrne. Mam kolegę masażystę, wiem co się zaleca
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie ważne czy młode czy stare, ważne, że ciepłe i jędrne. Mam kolegę masażystę, wiem co się zaleca A koleżanki masażysty na liście znajomych "nie posiadasz" przypadkiem?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
koleżankę masażystkę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jakby napisał Radzio. Sztachnąłem trochę spalin w mieście na dystansie.. kto by liczył Zajęcy, saren, mchów ni widu, za to kostki brukowej oraz chodnikowej pod dostatkiem. Ciemno wszędzie, cicho wszędzie miły wieczór będzie. By napisał tak: Dzisiaj, podczas biegu, zainteresował mnie psi trop- samczy trop. Piesek był rasy niewielkiej, ale trafiał tylną łapą w ślad przedniej perfekcyjnie. Można rzec, że tylne łapy biegły po ubitym. Ja też skorzystałem z tego, bo wróciłem w podobny sposób. Ślad w ślad, jedyna różnica to "rysunek" moich pazurów był skierowany w przeciwnym kierunku, ale prawie nie było tego wdać
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
koleżankę masażystkę
Teraz dopiero zdałem sobie sprawę, jak bardzo potrzebuję masażu
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
koleżankę masażystkę
Teraz dopiero zdałem sobie sprawę, jak bardzo potrzebuję masażu Zaproponuj/zasponsoruj żonie kurs masażu ;P Moja koleżanka, masażystka robiła rewelacyjny masaż twarzy. Normalnie odpływałem Inne, klasyczne masaże również były OK
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Polityka forumowa jest następująca: jeśli "admin" zauważy nieobyczajne zachowanie, to grzecznie prosi o zmianę postawy. Ale od długiego czasu nic takiego się tu nie wydarzyło. Najprościej więc jest założyć sobie własny wątek i ... Ciekawie pisać. Ciekawy, własny wątek pt."BIEGANIE" założył toan- on to dopiero biegał. I choć dziś nieobecny, to jednak wątek żyje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 3km w błocie, kałużach. Pięta , tfu, tfu nie boli. Moja przyjaciółka co prawda zganiła mnie, że znów biegam , ale ja na razie ani na fitness ani na siłownię nie mam czasu. A ona trenowała akrobatykę sportową to lubi fitness a ja tak sobie. Zresztą ostatnio po fitness miałam naderwane więzadła i chcieli mnie zapakować w gips, więc, nie. Dzisiaj miałam pojeździć na rowerze , ale cały dzień to tu, to tam, to znowu tu... i na koniec najwygodniej pobiegać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|