Gavroche
|
Odkryte sandały biegowe. W zasadzie nie istnieją... Widziałem, kiedyś koło Maczupikczu pokazywali. O so cho z tym Maczupikczu i Kilobananów?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Radzio pewnie wie . Ja kiedyś widziałem takich biegaczy koło maczupikczu w tv. Niektórzy biegali w takich sandałkach - boso.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wszystko muszę wiedzieć, ale mogę. Póki co wiem bardzo wybiórczo i powierzchownie. I z tego powodu wcale, ale to wcale nie czuję się urażony.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio pewnie wie . Ja kiedyś widziałem takich biegaczy koło maczupikczu w tv. Niektórzy biegali w takich sandałkach - boso. Nie oni jedyni. Tu gra idzie o setki kilometrów. I żeby się w oczy nie rzucać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odkryte sandały biegowe. W zasadzie nie istnieją... Widziałem, kiedyś koło Maczupikczu pokazywali. O so cho z tym Maczupikczu i Kilobananów? "Maczupikczu" to taki chwilowy zachwyt tymi co byli, a potem znikli. "Kilobananów"- nie wiem. "Odkryte sandały"- takie sandały bez osłony na palce. U nóg. W zasadzie nie istnieją- bo nikt przy zdrowych zmysłach...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję, teraz wszystkie elementy wskoczyły
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Tu gra idzie o setki kilometrów... A właśnie - gra. Bo jeszcze są tacy jedni co biegnąc kopią taką piłeczkę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odkryte sandały biegowe. W zasadzie nie istnieją... Widziałem, kiedyś koło Maczupikczu pokazywali. Nie korzystam z "gotowców". Wielki błąd i w dodatku tkwię w nim diabelnie mocno (tu ukłon w stronę @MariuszaM jak M ). Ale skoro uznałem też, że "skróty" to błąd, więc brnę w tym pierwszym tylko po to, aby nie powtarzać drugiego. O! ...Tu gra idzie o setki kilometrów... A właśnie - gra. Bo jeszcze są tacy jedni co biegnąc kopią taką piłeczkę... Pokopią, pokopią i w końcu przestaną, a ja?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będziesz biegał w sandałkach na skróty po "kilobananów"?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak, będę biegał w sandałach- ba! Już biegam! Ale nie na skróty i nie po "kilobananów", ponieważ nie znaczenia tego drugiego! A Ty? Co do "skrótów"- już pisałem i to nie raz. Razraz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Pokopią, pokopią i w końcu przestaną? Nieee, Tarahumara?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z powierzchownych informacji wywlokłem, że bieg jest jedak za kasą, a piłka to taki "przypominacz" o co cho.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś takiego . Że niby zimą w sandałach - jak to się mówi, to tylko na pokaz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Są wporzo!!! Doczytałem, znają się na lustrach. Tarahumara uważają, że życie pozagrobowe jest lustrzanym odbiciem obecnego życia a dobre uczynki powinny być wykonywane nie dla lepszego życia po śmierci, ale dla poprawy życia na Ziemi. Coś takiego . Że niby zimą w sandałach - jak to się mówi, to tylko na pokaz? A o kogo cho?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
@RafałS, młodszy Kolego! Ja nie mogę... Ich: Dieta, którą sam Vigil opisywał tak: >>Jesz, tak jak byś był biedakiem<<. Moje: "Jem co z pańskiego stołu spadnie". No, no. Mam fantastycznego Przyjaciela- Jana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W drugiej części zdania "mały, studzący kubełek". Nie je mleka i jajek.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To podobno wegetarianie są, którzy czasem polują na zwierzynę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hmm, niezwykle rzadko. Nie zaprzeczę, gdybo okazało się, że o wysoko cenione białko zwierzęcego pochodzenia jednak chodzi. I łuszczu tam jak na lekarstwo. Nie skuszę się, ale pierwsze lepsze sandałki biegowe mam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|