chill
Go
|
Swędzące oczy czy przytkane zatoki przepłukuję solą fizjologiczną - działa Smile
Dzięki Dar ! Spróbuję ... nawet .... zaraz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A w sentencjach o cierpliwości czytali... ście? Admin pisał. Nie. To poczytajcie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
30 stopni, to zdecydowanie za gorąco na bieganie dla takiego białasa jak ja Złej baletnicy... Ja tam zaraz jadę na trening. A sala nie ma klimatyzacji, tylko wiatraki, żeby nie było.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
klimatyzacji....ty rozawy pluszaku....caculin z wadem by ci dali popalic w ksiazce o mieczakach ja tam lubie jak sie leje pot
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
klimatyzacji....ty rozawy pluszaku....caculin z wadem by ci dali popalic w ksiazce o mieczakach ja tam lubie jak sie leje pot Ja też, to nasz wysiłek przecież. Na sucho to tylko wielbłądy lubią. Większość klubów u mnie ma klimę, latem wybieram więc takie bez, czyli...jeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to może jeszcze dodatkowo ciepło sie ubrać, aby natrętne mysli nie powracały
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
He he , siedziałem praie dziś z zegarkiem w ręku , i czekałem że może już 18.00 , 19.00 , a może 20.00 bedzie znośnie .... ... ponowny lipton ... ... No trudno , przynajmniej trochę sauny dzisiaj i słońca na ramiona....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przy takich temperaturach biegałem bez koszulki, tylko w samych spodenkach i muszę przyznać, że jest super, nawet upał tak nie przeszkadza jak sie nic do pleców nie przykleja
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No tak , bez koszulki to juz ostatnio spory czas biegam ... a jeszcze jaksię woda obleję ... ostatnio nie zabrałem po tej dyskusji na forku ....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No tak , bez koszulki to juz ostatnio spory czas biegam ... a jeszcze jaksię woda obleję ... ostatnio nie zabrałem po tej dyskusji na forku .... Ale przeżyłeś... jak widać i humor dopisuje. Same "-" dodatnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy takich temperaturach biegałem bez koszulki, tylko w samych spodenkach i muszę przyznać, że jest super, nawet upał tak nie przeszkadza jak sie nic do pleców nie przykleja Bez koszulki nierosądnie biegać, bo dużo więcej wody się traci.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w taka pogode chetnie bym pobiegal na golasa, ale niestety asfalt jest goracy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Bez koszulki nierosądnie biegać, bo dużo więcej wody się traci.
Poważnie? A "tambylcy", to jak sobie radzą?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez koszulki nierosądnie biegać, bo dużo więcej wody się traci.
Poważnie? A "tambylcy", to jak sobie radzą? Tambylcy o tym nie wiedzą. Wydzielanie potu nie jest mechanizmem termoregulacyjnym. Parowanie wody nim jest. A bez koszulki Twoja woda wsiąka bezproduktywnie w grunt za Tobą. Włoski na ciele spowalniają ten proces, ale koszulka bardziej. Postępuj tak, by ciało męczyło się jak najmniej... Ubranie jest takim samym wynalazkiem jak ogień
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A co wy tam wiecie! Koszulkę sie moczy pod kranem. Po czym bez wykręcania zakłada się na się i gotowe, można paradować.
|
|
|
|
|
|
|
|