Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3832685 razy)
|
Gavroche
|
Tajne działania rządu podane w Necie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A po co ktoś by miał się bawić w preparowanie takich materiałów? Co by z tego miał?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poszukiwania UFO na koszt podatnika, że tez na to jeszcze nie wpadłem. Koniecznie muszę dzieciakom przekazać, bo to jest jeszcze lepsze niż "praca" w budżetówce
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A po co ktoś by miał się bawić w preparowanie takich materiałów? Co by z tego miał?
Jak nie wiadomo o co chodzi... Ale pewności nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tajne działania rządu podane w Necie? Tajne rozmowy szefa ONR w necie? Tajne rozmowy Obamy nt szpiegowania rozmow UK w necie? Tajne plany atakow w Afganistanie w necie? No badzmy poważnie, nie ? Gavro, proszę, cie....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tajne działania rządu podane w Necie? Tajne rozmowy szefa ONR w necie? Tajne rozmowy Obamy nt szpiegowania rozmow UK w necie? Tajne plany atakow w Afganistanie w necie? No badzmy poważnie, nie ? Gavro, proszę, cie.... ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj argument typu "tajne i w necie" ? nie jest zadnym argumentem, ani za ani przeciwko. dzisiaj wszystko jest w necie i net jest wszystkim. Sa wariaci ale i sa ludzie poważni. Każdy ma swoje filtry ale nie każdy ma dobre po prostu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj argument typu "tajne i w necie" ? nie jest zadnym argumentem, ani za ani przeciwko. dzisiaj wszystko jest w necie i net jest wszystkim. Sa wariaci ale i sa ludzie poważni. Każdy ma swoje filtry ale nie każdy ma dobre po prostu
Skoro tak mówisz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ilu jest takich nieznanych Snowdenow? Myslisz, ze on pierwszy i jedyny? Niedawno skazali jakiegoś sierżanta w USA za przekazanie wilileaks tysięcy tajnych dokumentów. Mleko się już rozlalo ale teraz sztaby pracują, żeby wmowic tym co je przeczytaja, ze to "tylko inernetowe bzdury wyssane z palca". Popatrz na tutejsza miedzy forumowa sytuacje, o której zresztą niedawno rozmawialiśmy, jest jakiś idiota z misja (albo i z innym powodem), który chce to wszystko zobrzydzic i wysmiac. To nie to samo? Ilu po przeczytaniu tych jego ejakulacji powie "Kwasniewski to kit, nie działa". A jak jest?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ilu jest takich nieznanych Snowdenow? Myslisz, ze on pierwszy i jedyny? Niedawno skazali jakiegoś sierżanta w USA za przekazanie wilileaks tysięcy tajnych dokumentów. Mleko się już rozlalo ale teraz sztaby pracują, żeby wmowic tym co je przeczytaja, ze to "tylko inernetowe bzdury wyssane z palca". Popatrz na tutejsza miedzy forumowa sytuacje, o której zresztą niedawno rozmawialiśmy, jest jakiś idiota z misja (albo i z innym powodem), który chce to wszystko zobrzydzic i wysmiac. To nie to samo? Ilu po przeczytaniu tych jego ejakulacji powie "Kwasniewski to kit, nie działa". A jak jest?
chodzi ci o tego ? "Kwasniewski mogl doprowadzic do potwierdzenia swoich badan, ale niestety to zaprzepascil swoja buta i przekonaniem o nieomylnosci." autor: Zyon czy o tego ? "Nie popadaj w skrajnosci i nir rob organizmowi rewolucji, dieta optymalna kwasniewskiego to tez nie jest super dieta, wystarczy popatrzec na to jak pan kwasniewski wyglada a zdrowo nie wyglada. Juz lepiej zastosuj 4S autora tejze strony, o wiele zdrowsze i rozsadniejsze podejscie a przynajmniej logiczne i podparte naukowo a nie bredniami o muchach tse-tse w raju. " autor: Zyon bosiępogubiłemtroszkęjaktomechanik
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A do biologa mam pytanie - po co człowiekowi do przetrwania tak skomplikowany narząd wzroku : " Jak wyjaśnia dr Miller, „jeśli chodzi o wszechstronność czułości”, żaden film „nie może się równać z siatkówką”. Ta sama „błona filmowa” pozwala nam widzieć przy księżycu i przy 30 000 razy intensywniejszym świetle słonecznym. Ponadto siatkówka jest w stanie rozróżniać drobne szczegóły przedmiotu, nawet jeśli pewne fragmenty są jasno oświetlone, a reszta pozostaje w cieniu. W siatkówce znajdują się dwa typy fotoreceptorów: czopki (przeciętnie jest ich 6 milionów), które zapewniają oku widzenie barw i wysoką rozdzielczość obrazu, oraz pręciki (w liczbie 120—140 milionów), które są ponad 1000 razy czulsze od czopków i pozwalają nam widzieć w słabym świetle. W optymalnych warunkach pręcik potrafi wykryć pojedynczy foton, czyli elementarną cząstkę światła!" Większość zwierząt ma ograniczoną zdolność widzenia barw, a niektóre w ogóle jej nie wykazują. „Postrzeganie barw dodaje życiu niemało blasku” — powiedział chirurg Rendle Short, po czym dodał: „Spośród wszystkich narządów, które nie są bezwzględnie konieczne do życia, oko można uznać za najwspanialszy”." ? nic z tego nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
chodzi ci o tego ? "Kwasniewski mogl doprowadzic do potwierdzenia swoich badan, ale niestety to zaprzepascil swoja buta i przekonaniem o nieomylnosci." autor: Zyon czy o tego ? "Nie popadaj w skrajnosci i nir rob organizmowi rewolucji, dieta optymalna kwasniewskiego to tez nie jest super dieta, wystarczy popatrzec na to jak pan kwasniewski wyglada a zdrowo nie wyglada. Juz lepiej zastosuj 4S autora tejze strony, o wiele zdrowsze i rozsadniejsze podejscie a przynajmniej logiczne i podparte naukowo a nie bredniami o muchach tse-tse w raju. " autor: Zyon bosiępogubiłemtroszkęjaktomechanik Dario, dajesz w kółko te same cytaty, to już robi się nudne. Każdy ma prawo do zmiany poglądów, jeśli pozna coś nowego...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
"Rafciu" przejrzałem Twoją dyskusję z Gavroszkiem i widzę wyraźnie nawet nie próbuj 'go obrażać' takim poziomem On i tak jest ... 'mądrzejszy' jak każdy ewolucjonista
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
chodzi ci o tego ? "Kwasniewski mogl doprowadzic do potwierdzenia swoich badan, ale niestety to zaprzepascil swoja buta i przekonaniem o nieomylnosci." autor: Zyon czy o tego ? "Nie popadaj w skrajnosci i nir rob organizmowi rewolucji, dieta optymalna kwasniewskiego to tez nie jest super dieta, wystarczy popatrzec na to jak pan kwasniewski wyglada a zdrowo nie wyglada. Juz lepiej zastosuj 4S autora tejze strony, o wiele zdrowsze i rozsadniejsze podejscie a przynajmniej logiczne i podparte naukowo a nie bredniami o muchach tse-tse w raju. " autor: Zyon bosiępogubiłemtroszkęjaktomechanik Dario, dajesz w kółko te same cytaty, to już robi się nudne. Każdy ma prawo do zmiany poglądów, jeśli pozna coś nowego... też tak myślę ale mógłby przeprosić chociaż
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dario, zastanawiam się dlaczego jesteś na tym Forum, skoro nie jesteś na ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Dario, zastanawiam się dlaczego jesteś na tym Forum, skoro nie jesteś na ŻO? bo mnie ŻO fascynuje
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dario, zastanawiam się dlaczego jesteś na tym Forum, skoro nie jesteś na ŻO? CzPion? lol
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Proszę państwa, spokojnie proszę, nie jesteśmy w sejmie! Chyba zmienię wątek...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
właśnie wróciłem z biegania z psem Reniu , ŻO rozpocząłem 'już' w '93 bynajmniej nie z powodu choroby . Miałem 30 lat dobrą pracę i czułem się świetnie , prawie niezniszczalny . Przez 4 może 5 lat robiłem omlety ze śmietaną prawie codziennie , piekłem placuszki czy chlebki z otrębami wg przepisu , skwarki mogłem jeść łyżką . Było OK Teraz jest inaczej i zastanawiam się dlaczego , czytam forum od kilku lat i szukam odpowiedzi , w sobie też Czasami z 'nudów' i życzliwości prawdziwej rzucę jakąś 'perłę' , ale zazwyczaj słyszę Chrum Chrum w odpowiedzi , a że nie znoszę ignorancji i arogancji , nerwy puszczają ... Cóż , chyba umrę niedoskonały
|
|
|
|
|
|
|
|
|