forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-12-18, 05:18:54

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
670289 wiadomoci w 4062 wtkach; wysane przez 37 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: robert
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  BIEGANIE
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 338 339 340 341 342 [343] 344 345 346 347 348 ... 636 Do dou Drukuj
Autor Wtek: BIEGANIE  (Przeczytany 3955333 razy)
Radzio
Go

Email
Odp: BIEGANIE
« Odpowiedz #6840 : 2013-09-15, 09:26:30 »

Zaś hipokryzja. Więc uznaję,  że należą się młodszym wyjaśnienia. Starszym też. Very Happy
Otóż od pewnego czasu stać mnie nie tylko na okulary- moja Pit-a już dawno przekroczyła jakąś średnią, pracuję na to.
To jednak nie oznacza, że tak zamierzam spożytkować tę- nazwę ją- skumulowaną energię. Dla niej jest już wyznaczone inne zadanie- nie jest to emeryturka.
Na przykład.
A o zdrowie,... wszelakie troszczę się sam. I dobrze mi tak. Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6841 : 2013-09-15, 09:59:39 »

...
Nigdzie nie jest idealnie różowo, chyba że na pysku, gdy się właściciela tegoż na fałszu przyłapie Szczególny odcień różu(a znam się na tym tak, że nie potrzebuję nikogo namawiać do wiary w to), osiąga się wtedy, gdy to "przyjaciela" jest pysk. Very Happy
...

A! Bo przypomniałem sobie. Smile
To tyczy się kogoś, kto mnie obłapiał i swym "przyjacielem" nazywał. Raz "wziąłem w dupę". Very Happy
Stan wiedzy na dzień wczorajszy. Wink Bo wiecie- ta wszechobecna hipokryzja. Laughing
Blackend
Hero Member
wiadomoci: 57333

« Odpowiedz #6842 : 2013-09-15, 10:25:10 »

...moja Pit-a już dawno przekroczyła jakąś średnią, pracuję na to.

To dobra nowina, bo jeszcze niedawno brałeś po uwagę emigrację zarobkową o ile dobrze pamiętam?  Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6843 : 2013-09-15, 10:40:58 »

Angole dają zaledwie 1,5 raza więcej za 36h tygodniowo- niech sami robią i się odmładzają. Cool Very Happy
I pojęcia nie mają- bidule, jak double egg wyhodować bez naukowych badań- kolonizatorzy niejedyni z bożej łaski. Wink Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6844 : 2013-09-15, 16:00:10 »

Dziś w lesie nadal nie było tak swobodnie, jak na przykład podczas deszczu. Nie było też tak radośnie. Zapał owszem był, ale grzybów brakło.
Ktoś wykosił cały zapas, las nie nadążył z produkcją i ...pupcia, nieliczni(bo reszta w roszczeniowej formie protestu rychło nie przylezie) tylko dwutlenek dostarczą.
Ja dziś na długości 8km się ofiarowałem, ale jutro może coś fajnego wymyślę. Very Happy

O! Przypomniałem sobie. Smile
Ilu jest wśród tych, co jeszcze długo mogą, którzy po maratonie( na przykład) zechcą więcej niż 12 porządnych skłonów z wydechem zrobić, aby niedopałki wypchnąć?
Tak pytam, bo mnie się jeszcze chce, choć z tym długo staram się jednak uważać. Wink Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6845 : 2013-09-16, 07:10:38 »

Niedzielni nożownicy to flejtuchy i amatorzy, narzędzia zbrodni pozostawiali. Wink Very Happy
Rabusie(czy rabusie, to złodzieje) niczego w lesie nie zostawią. Nie wiadomo które zło jest lepsze. Wink
Co tam "zło", dobro należy mieć na uwadze. Ważne, że oddychają- na szczęście. Laughing
Jednak dziś nie byłem sam- mimo dżdżu. Wobec tego z przyjemnością ograniczyłem dystans do 8km- maraton weselny wkrótce. Very Happy

A! Bo przypomniałem sobie... tego... no... Robina Hooda. Smile
Gdyby porównać polskich nożowników do polskich rabusiów, to zdecydowanie zaprzeczę. Nie wszyscy Polacy- to złodzieje. Very Happy

Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #6846 : 2013-09-16, 07:13:47 »

Niedzielni nożownicy to flejtuchy i amatorzy, narzędzia zbrodni pozostawiali. Wink Very Happy
Rabusie(czy rabusie, to złodzieje) niczego w lesie nie zostawią. Nie wiadomo które zło jest lepsze. Wink
Co tam "zło", dobro należy mieć na uwadze. Ważne, że oddychają- na szczęście. Laughing
Jednak dziś nie byłem sam- mimo dżdżu. Wobec tego z przyjemnością ograniczyłem dystans do 8km- maraton weselny wkrótce. Very Happy

A! Bo przypomniałem sobie... tego... no... Robina Hooda. Smile
Gdyby porównać polskich nożowników do polskich rabusiów, to zdecydowanie zaprzeczę. Nie wszyscy Polacy- to złodzieje. Very Happy

Nie wszyscy Czarni są czarni Laughing
Ale jaki to ułamek?
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #6847 : 2013-09-16, 18:55:50 »

Pytanie mam do Admina i biegających kolegów:
Jaka jest najmniejsza możliwa ilość biegania, by ustawić geny i czerpać jakie-takie zyski ze spalania odpadów?
Absolutne minimum ilości sesji i jej długości mnie interesuje.
Nie znam, się więc przykład:
"Gavro, moim zdaniem to trzy razy trzydzieści razy sto trzydzieści".
Albo:
"Co za durne pytanie! Tak jak dr Kwaśniewski powiedział, gamoniu!" Laughing
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6848 : 2013-09-17, 07:31:09 »

Odpiszę we właściwej kolejności, ale ... po wakacjach. Very Happy
Zyon
Hero Member
wiadomoci: 25668

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #6849 : 2013-09-17, 08:02:09 »

Pytanie mam do Admina i biegających kolegów:
Jaka jest najmniejsza możliwa ilość biegania, by ustawić geny i czerpać jakie-takie zyski ze spalania odpadów?
Absolutne minimum ilości sesji i jej długości mnie interesuje.
Nie znam, się więc przykład:
"Gavro, moim zdaniem to trzy razy trzydzieści razy sto trzydzieści".
Albo:
"Co za durne pytanie! Tak jak dr Kwaśniewski powiedział, gamoniu!" Laughing
Sprytne, jak zarobic zeby sie nie narobic  Laughing Wink

Ale mysle, ze o tym z optyJohnem powinienes gadac, on ma kiepele do byznesa  Cool Laughing

Work Buy Consume Die
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6850 : 2013-09-17, 08:06:56 »

Fajna jest taka starzejąca się młodzież. Znaczy kształtująca! Tak miało być. Laughing
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6851 : 2013-09-18, 06:58:01 »

Głupi jestem, nie posłucham.  Cool
A czy jest ona dobra? Sama to oceń, przed lustrem. Very Happy

Nie chcę napisać czegoś czego później będę żałować.
Pisz, nie żałuj sobie. Zarówno cytat- jak i poniżej, to aż dwie dobre rady- dla Ciebie. Very Happy
Ja korzystam i wiem co piszę. Cool

Dasna, przypomniałem sobie. Smile
Staraj się "tu" nie pisać wiele, a rzeczywiście nikt nie będzie żałował, a przede wszystkim Ty, ponieważ do Ciebie się zwracam.
 Natomiast tam, jeśli już napisałaś, to będziesz żałowała.Bilingi, mailingi, privingi - wszystko można. (Czasy chleingu na trawingu, czyli pastwiwingu, nadeszły) 
(ale o tym tylko z synem mego Przyjaciela chętnie porozmawiam, o moim Wykształconym Rodzeństwie też Smile)   
 Moje Rodzeństwo jest w stanie to sprawdzić i sprawić, żeby w żadnym samolocie- nie tylko polskich linii, na niczym Ci nie zbywało.
Dopóty, dopóki system należycie im LC koryto podsuwa, znaczy dobrze odżywieni są.(muszą)
Jak wiadomo, "tam" również jestem niezwykle wrażliwy na korytkowe potrzeby i stale jestem gotów troskliwie wesprzeć Cię- jak sugerujesz- żebyś żałowała, a ja solidarnie z Tobą. Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6852 : 2013-09-18, 07:02:00 »

Ty to chyba były SBek jesteś? Grozisz mi?

Mam pytanie do Admina ? Jak reagować na takie groźby na Forum?
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6853 : 2013-09-18, 07:03:19 »

Bieganie w skórzakach przez kałuże skutkuje tym, że dalszy bieg bez nich należy kontynuować. Po to, aby stopy przed upierdliwymi otarciami chronić. Very Happy
Wczorajsze 9km nocnego patrolu z satysfakcją tę naukę potwierdziło. Very Happy  
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6854 : 2013-09-18, 07:51:27 »

Ty to chyba były SBek jesteś? Grozisz mi?

Mam pytanie do Admina ? Jak reagować na takie groźby na Forum?

Nie pisz tu, nie będziesz żałować. Przypadkowo zupełnie zdrowa muzo ma. Very Happy
A "SBek" to kto, taki zdrowy bysio co szefowi stale donosi? Ha! Laughing
Gdyby Szefu nie był pewien, że tu, to tylko słowa- zaś by wypieprzył tych pseudozdrowych podżegaczy. Wink
W chwili otrzymania donosu, albo wkrótce po. Very Happy
RafałS
Sr. Member
Pe: Mczyzna
wiadomoci: 18188

« Odpowiedz #6855 : 2013-09-18, 22:33:22 »

...Przemyslę sobie to jeszcze bo w zeszłym roku jakoś nie pamiętam żebym ruszał mocno sprintem, a mimo to lepiej ciut wychodziło.  Rolling Eyes
Dziś już w spodniach i w rękawach, powietrze też inne i potrafi podrapać w płucach. Za to bez startu niczym na 100m. Podobna, stała prędkość na całym owalu. Start minimalnie tylko szybszy od dalszej części. Czas: 70 sek. Ale na mniejszym wysiłku niż ostatnio. Czyli lepiej, tzn. jeszcze nie teraz, ale wychodzi mi że to bardziej perspektywiczne założenie na dystansie "jaja".  Smile
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6856 : 2013-09-19, 07:46:58 »

Ja natomiast ostatnim razem na człapanie bez nartek ruszyłem galopem, jakby mnie kto gonił. Very Happy
Nie wiem ile to trwało w miniutach- szczęśliwi czasu nie szanują...*, ale wiem dokładnie, że to było 3.100m i ... już na oko, że tętno- znaczy krótkie jeszcze porcięta- podciągnąłem na wysokość 160. Praktycznie pog samą brodę, ale tak żeby się jednak nie ulało. Wink Laughing
I wówczas gdy- mej, bezmyślnej wszak maszynerii- zdało się, że zaś daleko nogi mają ponieść... sruuu zapaść i człapanie beznartkowe uruchomiłem, żeby ulgę przynieść i w sytuacjach krytycznych natychmiastową pomoc z łatwością pozyskać. Very Happy  Radość z dobrze odbytej próby była tak duża, że bez oporu przeczłapałem wraz ze swą szczęśliwą maszynerią 13km po lesie. Very Happy

W ścisłych ramach treningu mentalnego seen. Very Happy
Szczęśliwi swego czasu nie szanują, a w niego bogaci tym bardziej, więc dzielą się nim bezmyślnie.
W bussines'ie, być może jest identycznie. Z łatwością można to sprawdzić i porównać, na kimś lub na sobie.
I dla rozluźnienia. Czy i w tym przypadku czarne jest czarne, a z nieznaczną podpowiedzią, który Lach Świniojad to złodziej, ten co daje, czy ten co odbiera?
To też można porównać. Very Happy

Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6857 : 2013-09-20, 06:06:33 »

Wykorzystuję czas pastwingu jak umiem.
Przez 4km, a może 6km- szczęśliwi kroku nie liczą- uprawiałem relaksujący maszynerię człaping po ścieżingu.
Spotkałem trzy wilczury i parę ich właścicieli. Pojęcia nie mam jak wygląda mój człaping przed nocą( we mgle już wiem), ale tym razem to ja zostałem na ścieżce bosy.
Zanim zwyczajowo zareagowałem i na mech polazłem, cała piątka już była w krzakach.
Podczas mijania zostałem zagadnięty. Co tam, nie wszystko tam trzeba brać poważnie- nawet moją propozycję spuszczenia psów. Tak- dla żartów. Dialogu nie przedstawię, ludzka to była jednak rozmowa i przyjazna. Wink Smile
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6858 : 2013-09-20, 06:55:52 »

Grozisz mi?
...

NIE! Ale bądź czujna. Very Happy
"...rób co chcesz..."- tak mi napisałaś i już. Laughing
RafałS
Sr. Member
Pe: Mczyzna
wiadomoci: 18188

« Odpowiedz #6859 : 2013-09-23, 22:19:39 »

Nieduża przebieżka, poniżej 4km. Ale i intensywniej. Coś za coś. Zaskakująco ciepło, wiaterek ciepły. Po wejściu do domu jestem mokry.  Smile
Strony: 1 ... 338 339 340 341 342 [343] 344 345 346 347 348 ... 636 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.089 sekund z 19 zapytaniami.