Radzio
Go
|
... napiszę Ci tak. Słowa mają wielką moc. Potrafią góry przenosić i razić boleśnie. Słowa to myśli ubrane.
W sentencjach- niedawno- napisałem to dla wykształconych, ufny że do rozumnych się zwracam. Ja się nie zaczerwienię.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Uffffff! Teraz mogę coś od siebie dla wątpiących- w tym i młodzieży - w moc DO. Cudowny nastrój mnie ogarnia, gdy z mroku nocy, przez świt, ku słońcu biegnę. Dziś 4km i nie mam na to Rady.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił? A przebaczenie? Co z przebaczeniem? Piękny ludzki odruch piekny, piekny...bo dal nam przyklad Dario jak przebaczac mamy.... Pod Twoim przewodem złączym się z Narodem. I frrr.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. A! Przypomniałem sobie. Trochę, znaczy tyle co nieco? Zgadam się. A zawoalowane zwroty typu "kmiot", "gupi", jest ich więcej, to jeszcze trochę, czy już nieco. Dasna. Tato w szachy grywa? Mój był Wicemistrzem Polski Resortowych. Wice dlatego, że Mistrz otrzymywał piękne szachy kościane- takie Ojciec miał, a Wicemistrz zdobiony obrus z dodatkami- rękodzieło. Takiego nie mógł mieć- Muzo moja. Proste!
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ojojoj, słuchajcie, naczytałem się postów toana o bieganiu z korzyścią dla zdrowie i nawet już byłem bliski na zmianę biegów sprinterskich czy interwałowych na te takie lżejsze, ale koledzy mnie ostrzegają, że... http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/8541-problemy-z-ciśnieniem/?p=1045206126 Niby przyznali, że jestem młody, więc w moim przypadku aż tak drastycznie nie musiałoby być, no ale... Waszym Paniom nie przeszkadza to, że bieganie czyni z Was impotentów? Co robić, co robić? Co począć?... Biegi sprinterskie zakwaszają, a aeroby prowadzą do impotencji...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
W linki się nie klika, adres linku się kopiuje. Tak tu trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja zaznaczam i otwieram w oddzielnym oknie zazwyczaj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja klikam
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i otwiera się mi w nowym oknie
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mi tez mariusz poznajesz klepsydre?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
mi tez mariusz poznajesz klepsydre? Znaju
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaa, ta pani co ładnie od tyłu wygląda? A impotencja łączona z bieganiem?! Na tej planecie jest raczej odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie Indie i Chiny to mają testosterona na przykład (liczba ludności) O tototo!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|